MasterChef 4: Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη μαζί στο μαγαζί του Πάνου Ιωαννίδη

featured image

Ήταν από τους παίκτες που συζητήθηκαν πολύ στο φετινό MasterChef, κυρίως λόγω του έρωτά τους που γεννήθηκε μέσα στο παιχνίδι. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη, οι οποίοι μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής είναι αχώριστοι.

Μάλιστα, το ζευγάρι βρέθηκε στο μαγαζί το κριτή και γνωστού σεφ, Πάνου Ιωαννίδη, για φαγητό. Εξάλλου, στον ημιτελικό όπου είχε αποχωρήσει η παίκτρια, ο κριτής τής είχε πει πως η πόρτα του μαγαζιού του είναι ανοιχτή για εκείνη και τον Μπέλλο. Έτσι, η Μαρία Μπέη ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία της παρέας.

«Με τον αγαπημένο μου σεφ – μέντορα Πάνο Ιωαννίδη (που τον αγαπώ τόσο πολύ). Σας ευχαριστούμε παρά πολύ για την όμορφη φιλοξενία, για το εξαιρετικό φαγητό και τις πολύτιμες συμβουλές…», έγραψε στην ανάρτησή της.


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Με τον αγαπημένο μου σεφ – μέντορα @ioannidispanos (που τον αγαπώ τόσο πολύ ) 🙏🏻❤ Σας ευχαριστούμε παρά πολύ για την όμορφη φιλοξενία, για το εξαιρετικό φαγητό και τις πολύτιμες συμβουλές ..🙏🏻 #panosioannidis #chef #foodlover #ovioathens #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MP… ❤ (@maria_mpei_official_) στις 25 Ιούν, 2020 στις 6:58 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/masterchef-4-dhmitrhs-mpellos-kai-maria-mpeh-mazi-sto-magazi-tou-panou-ioannidh/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.