Ελευθερία Ελευθερίου για τον χωρισμό της: Από τη στιγμή που έγινε γνωστό θα το λουστώ κιόλας

featured image

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως χώρισαν η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Δημήτρη Ταταράκη. Η όμορφη τραγουδίστρια το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο Πρωινό και μετά από σχετική ερώτηση, εξήγησε πώς έχει η κατάσταση, χωρίς όμως να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον χωρισμό.

«Είναι πολύ πρόσφατο αυτό που έγινε, οπότε δεν είμαι αυτή τη στιγμή σε θέση να πω κάτι παραπάνω. Αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου έχει κλείσει, ασχολούμαι τώρα με το κομμάτι της δουλειάς.


Έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά μετά την καραντίνα… Έχουν πει πολλά, έχουν γράψει πολλά κι εμένα σαν άνθρωπο με ενοχλεί γενικά. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό θα το λουστώ κιόλας τον χωρισμό… Απλά θεωρώ ότι είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω», είπε μεταξύ άλλων.

Για να συμπληρώσει: «Περνάγαμε ωραία, αλλά τελείωσε… Ως άνθρωπος δεν μου αρέσει να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή… Από τη στιγμή που το δημοσιοποίησα, θα λουστώ και τον χωρισμό… θα το περάσω και αυτό το στάδιο», ανέφερε.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/eleutheria-eleutheriou-gia-ton-chorismo-ths-apo-th-stigmi-pou-egine-gnosto-tha-to-lousto-kiolas/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.