Κύπελλο Ελλάδας: Οι πιθανές ενδεκάδες στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

featured image

Για τις 21:30 είναι προγραμματισμένη η σέντρα στον δεύτερο χρονικά επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι προπονητές των δύο ομάδων αναμένεται να επιλέξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν, με το πρώτο ματς να έχει λήξει με 3-2 για τους Θεσσαλονικείς, έπειτα από ανατροπή.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους «ερυθρόλευκους», δεν είναι η πρώτη φορά που καλούνται να ανατρέψουν εις βάρος τους αποτέλεσμα, αφού η πιο πρόσφατη πρόκριση της ομάδας ήταν κόντρα στην Άρσεναλ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να κρατήσει στον πάγκο τον Βαλμπουενά, που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή δύο νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεταιι ο Σα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέντο, Μπα και Τσιμίκα (από δεξιά προς αριστερά.

Την τριάδα στα χαφ στο 4-3-3 που επιλέγει θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Ο Ραντζέλοβιτς και ο Μασούρας θα ξεκινήσουν αντί του Λοβέρα και του Φορτούνη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης παραμένει ο Ελ Αραμπί.


Την αποστολή των Πειραιωτών συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής και Χασάν.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι «ασπρόμαυροι» καλούνται να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα, στην Τούμπα, με τον Αμπέλ Φερέιρα να προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση τριών χαφ, για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη τριάδα των αντιπάλων.

Όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν ο Πασχαλάκης κάτω από τα γκολπόστ, οι Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης στην άμυνα (από δεξιά σε αριστερά), ενώ οι Εσίτι, Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί θα είναι στο κέντρο του γηπέδου. Τέλος, Λημνιός, Βιεϊρίνια και Άκπομ αναμένεται να αποτελέσουν την επιθετική τριάδα στη διάταξη 4-3-3.

Υπάρχει, βέβαια, και το σενάριο να ξεκινήσει ο Στοχ ή ο Πέλκας, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Την αποστολή του «δικεφάλου» συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Μιχάι και Μπίσεσβαρ.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/kupello-elladas-oi-pithanes-endekades-sto-olumpiakos-paok/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.