Νεά «σύννεφα» μαζεύονται για Φερέιρα πάνω από την Τούμπα

featured image

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ από την Τετάρτη 24 Ιουνίου ακόμη ένας στόχος της σεζόν, καθώς μετά την ήττα με 2-0 στο Καραϊσκάκη, οι νταμπλούχοι Ελλάδας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου έμειναν εκτός τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Αμπέλ Φερέιρα, που ούτως ή άλλως ήταν υπό κρίση.

Όπως προκύπτει και από τα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ και άρθρα, στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης επικρατεί προβληματισμός για τις κινήσεις του Πορτογάλου τεχνικού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη. Χαρακτηριστική είναι η τριπλή αλλαγή στο 63ο λεπτό, τη στιγμή που η ομάδα του έδειχνε να έχει ρυθμό, αλλά από εκείνη τη στιγμή και έπειτα αυτός χάθηκε για την ομάδα του.


Ο Φερέιρα δέχεται επικρίσεις για την οπισθοχώρηση του «δικεφάλου» του Βορρά στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στο δεύτερο μισό της επανάληψης, γεγονός που έδωσε στους Πειραιώτες τη δυνατότητα να κάνουν το παιχνίδι τους και να γίνουν περισσότερο απειλητικοί. Επίσης, οι… βολές εναντίον του αφορούν και την αντικατάσταση του νεαρού Τζόλη, που ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου, βάζοντας στη θέση του τον Ροντρίγκο, έναν μπακ χαφ δηλαδή.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης στο θέμα του προπονητή, αν και μοιάζει δύσκολο σε αυτήν τη φάση να υπάρξουν εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας πριν το τέλος της σεζόν. Επίσης, στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν και αρκετοί παίκτες.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/nea-sunnefa-mazeuontai-gia-fereira-pano-apo-thn-toumpa/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.