Κύπελλο Ελλάδας: Οι πιθανές ενδεκάδες στο Άρης - ΑΕΚ

featured image

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη να γίνει η σέντρα του πρώτου χρονικά επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Άρη και ΑΕΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα που είχε λήξει με 2-1 υπέρ της Ένωσης.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα, ώστε να περάσουν εκείνοι στον τελικό και να διεκδικήσουν τον πρώτο τους τίτλο μετά από 50 χρόνια. Τα προβλήματα, ωστόσο, για τον Μίκαελ Ένινγκ είναι αρκετά, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βέλεθ και Σόουζα, με τον καταρτισμό της αμυντικής γραμμής να είναι δύσκολη υπόθεση.

Την εστία των «κίτρινων» θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σάσα, Δεληζήση, Ρόουζ και Κόρχουτ (από δεξιά προς τα αριστερά). Το δίδυμο στα χαφ στο 4-2-3-1 θα αποτελέσουν ο Τόνσο και Ματίγια, με τους Γκάμα και τον Φετφατζίδη στα πλάγια. Ως «δεκάρι» θα παίξει ο Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγε.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Έμαν, Τσιλιγγίρης, Λάρσον, Ντιγκινί, Αμπού Μπα, Μαρτίνες, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Μπακούτσης και Μπαγκαλιάνης.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου ματς, αλλά και να πάρουν… εκδίκηση για την απώλεια βαθμών που είχαν στο πρωτάθλημα.

Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Τσιντώτα να βρίσκεται στα γκολπόστ -όπως σε κάθε ματς Κυπέλλου- και μπροστά τους αναμένεται να έχει τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Λόπες (από δεξιά προς αριστερά). Στο 4-3-3 που μπορεί να γίνεται και 4-2-3-1 στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κρίστιτσιτς, με εσωτερικούς μέσους τον Σιμάνσκι και τον Μάνταλο (που μπορεί να γίνεται και «δεκάρι»). Στα δεξιά της επίθεσης πιθανόν θα είναι ο Βέρντε, αριστερά ο Λιβάγια και στην κορυφή ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Οικονόμου, Λάτσι, Χούλτ, Παουλίνιο, Σιμόες, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Αραύχο, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/kupello-elladas-oi-pithanes-endekades-sto-arhs-aek/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.