Χαμός στο διαδίτκυο με την "εκπαιδεύτρια" που πετάει μωρά στην πισίνα

featured image

Η μητέρα δημοσίευσε το βίντεο με το μωρό στην πισίνα.

Μια μητέρα δυο παιδιών δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok όπου μια δασκάλα πετάει το μωρό στην πισίνα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Το βίντεο έχει περισσότερα από 55 εκατομμύρια views αλλά έχει ξεσηκώσει και αντιδράσεις με την μητέρα από το Κολοράντο να αναφέρει πως δέχεται απειλές για την ζωή της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ –  “Στα κρατητήρια μου λένε: Θα περάσεις καλά”

Συγκεκριμένα, η Κρίστα Μέιερ μοιράστηκε το βίντεο στο οποίο μία δασκάλα κολύμβησης φαίνεται να ρίχνει κατά τη διάρκεια μαθήματος τον γιο της Όλιβερ στην πισίνα.  Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι στο βίντεο, η εκπαιδεύτρια πετά το παιδί στην πισίνα και αμέσως μπαίνει και εκείνη στο νερό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Σοκαριστικές φωτογραφίες λίγο μετά το τροχαίο. Έτσι σκοτώθηκε ο Σκαφτούρος.

Περισσότεροι από 100.000 χρήστες σχολίασαν το βίντεο με αρκετούς από αυτούς να μην συμφωνούν με τον τρόπο που μαθαίνει το παιδί κολύμπι.

«Πολλοί άνθρωποι βλέπουν ένα παιδί να πετιέται στο νερό και σκέφτονται “δεν είναι καλό αυτό, δεν πρέπει να το κάνεις”», είπε η 27χρονη μητέρα και συνέχισε: «Έχω δεχθεί απειλές θανάτου. Μου λένε ότι είμαι το χειρότερο είδος ανθρώπου, ότι θέτω σε κίνδυνο τα παιδιά μου, ότι τους προκαλώ τραύματα».

Η συνιδιοκτήτρια της σχολής τόνισε στο BuzzFeed ότι οι δάσκαλοι λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση για το μάθημα το οποίο έχει σχεδιαστεί για βρέφη 6 μηνών.

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/chamos-sto-diaditkyo-me-tin-quot-ekpaideytria-quot-poy-petaei-mora-stin-pisina/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.