Μπέμπηδες και λύκοι στο κυνήγι της Ευρώπης

featured image

Ο τίτλος στην Αγγλία έχει κριθεί και απομένει μόνο η κατάκτησή του και μαθηματικά από τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να πετύχει σήμερα (22:15) κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας τη μία από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να πανηγυρίσει την επιστροφή στον θρόνο μετά από 30 χρόνια.

Μάχη γίνεται για τα υπόλοιπα εισιτήρια του Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει να έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, όμως κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης αν ισχύσει η τιμωρία της από την UEFA.

Η πέμπτη θέση μπορεί να οδηγήσει στο Champions League

Σε αυτή την περίπτωση θα παίξει στο Champions League και η πέμπτη ομάδα της βαθμολογίας, στην οποία ισοβαθμούν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γουλβς. Απέχουν 5 βαθμούς από την Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Απόψε, στις 20:00, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η Γουλβς την Μπόρνμουθ. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «μπέμπηδες» και τους «λύκους» στην προσπάθεια που κάνουν για να πάρουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στις 20:00 θα ξεκινήσουν δύο ακόμα αγώνες της Premier League, Νιούκαστλ-Άστον Βίλα και Νόργουιτς-Έβερτον.


Ο νικητής των κόρνερ, το πέναλτι, ο πρώτος και ο τελευταίος σκόρερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία ΟΠΑΠ περισσότερες από 200 επιλογές για τα παιχνίδια της Premier League.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under κόρνερ, τα συνολικά κόρνερ της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, το αν θα καταλογιστεί πέναλτι στο παιχνίδι, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Τέσσερις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τέσσερις προωθητικές ενέργειες:

Στο Παρά 1 Boost 13 Boost Νίκης 2-0 & Έληξε

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/mpemphdes-kai-lukoi-sto-kunigi-ths-europhs/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.