Ηλιούπολη: Νεκρός 20χρονος ντελιβεράς σε τροχαίο - Η συγκινητική έκκληση της οικογένειάς του (Video)

featured image

Ακόμη ένας νεαρός συνάνθρωπός μας, ο οποίος εργαζόταν ως ντελίβερι, έχασε την ζωή κατά την διάρκεια της εργασίας του.

Ο 20χρονος Αλέξανδρος ήταν φοιτητής και δούλευε ως ντελίβερι για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του.

Πριν λίγες μέρες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην Ηλιούπολη και άφησε την τελευταία του πνοή.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ο θάνατός του έδωσε το έναυσμα στους δικούς του ανθρώπους να ζητήσουν υποχρεωτικά μέτρα προστασίας ώστε να σωθούν άλλα παιδιά.

Δείτε ακόμη – «Βουίζουν» οι διάδρομοι στο STAR-«Αυτή έστησε το παπαράτσι SNIK-Ηλιάνας»

Και αυτό γιατί ο νεαρός Αλέξανδρος δεν φορούσε κράνος.


«Θα ήθελα από το υπουργείο Εργασίας να μπορέσουν να βρουν μία φόρμουλα για να προστατεύονται τα παιδιά. Να έχουν προϋπηρεσία με μηχανή, να φορούν τα απαραίτητα για να προστατεύεται η ζωή τους και οι μηχανές να είναι αποκλειστικά των καταστημάτων και όχι πάνω από 50 κυβικά», είπε ο πατέρας του 20χρονου Αλέξανδρου, Βασίλης, μιλώντας στο STAR.

Από την πλευρά του, ο αδερφός του κάλεσε τους νέους που οδηγούν «αν έχουν αδέρφια ή γονείς να τους ακούνε, κράνος και στολή ακόμα και με 40 βαθμούς Κελσίου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Ράκος η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα: «Τι έκανα, έφερα στον κόσμο παιδιά για να πεινάνε;» (video)

«Ο πόνος είναι μεγάλος και θέλω να απευθυνθώ στους ιθύνοντες να πάρουν τα μέτρα που χρειάζονται για να μην πέφτουν στο δρόμο τα παιδιά μας για τα οποία έχει χυθεί αίμα και ιδρώτας», συμπλήρωσε ο θείος του Αλέξανδρου, Παναγιώτης.

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/ilioypoli-nekros-20chronos-nteliveras-se-trochaio-i-sygkinitiki-ekklisi-tis-oikogeneias-toy-video/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.