Σάρα Μισέλ Γκέλαρ και Σέλμα Μπλερ επανέλαβαν το καυτό φιλί από το «Cruel Intentions» σε... κορονοέκδοση

featured image

Το φιλί που αντάλλαξαν η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ και η Σάλμα Μπλερ στην ταινία «Cruel Intentions» του 1999 παραμένει μια εμβληματική σκηνή στο χώρο του κινηματογράφου.

Οι δύο χαρακτήρες μοιράζονται ένα φιλί που χάρισε στην ταινία το βραβείο για το καλύτερο φιλί της χρονιάς (που βγήκε στους κινηματογράφους η ταινία) στα MTV Movie Awards.

Οι δυο ηθοποιοί, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της συγκεκριμένης ταινίας και εκ τότε διατηρούν στενή φιλία.

Μάλιστα η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ στέκεται στο πλευρό της Σάλμα Μπλερ στον αγώνα που δίνει για την υγεία της και κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ επανέλαβαν το εμβληματικό φιλί από την ταινία «Cruel Intentions» ωστόσε αυτή τη φορά ήταν σε… κορονοέκδοση.


Φορώντας λοιπόν τις προστατευτικές μάσκες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού οι δυο φίλες αντάλλαξαν ένα φιλί και το στιγμιότυπο μοιράστηκε η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους 3,2 εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

I got my kiss @selmablair

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on Jun 24, 2020 at 10:15am PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/sara-misel-gkelar-kai-selma-mpler-epanelaban-to-kauto-fili-apo-to-cruel-intentions-se-koronoekdosh/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.