Μαρία Αντουλινάκη: Η εξομολόγηση της «Αγορίτσας» από τις «Άγριες Μέλισσες» για τη δύσκολη μάχη με την κατάθλιψη

featured image

Οι «Άγριες Μέλισσες» εμφανίστηκαν στον Ant1 και κατάφεραν να γίνουν η αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού. Ένας από τους χαρακτήρες που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτός της «Αγορίτσας», της πιστής και καλόκαρδης οικονόμου του σπιτιού του Δούκα Σεβαστού.

Η Μαρία Αντουλινάκη η οποία υποδύεται τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και εξομολογήθηκε τη δύσκολη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και αποκάλυψε ποια ηθοποιός την παρότρυνε να επισκεφθεί ψυχολόγο για να καταφέρει να διαχειριστεί τα όσα ένιωθε.


«Η προτροπή του να βρεθώ στον ψυχολόγο ήταν της Μαρίας Καβογιάννη. Λατρεμένος άνθρωπος για εμένα, την αγαπώ πάρα πολύ πραγματικά. Με έβλεπε ότι υπέφερα, γιατί ήταν ακριβώς μετά τον θάνατο του μπαμπά και όλο αυτό έσκασε και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ενώ έδειχνα ότι είμαι ένα πολύ χαρούμενο πλάσμα μέσα στη δουλειά, έκλαιγα ξαφνικά, δεν ήμουν καλά» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη και συνέχισε: «Πάθαινα κρίσεις πανικού και η Μαρία (Καβογιάννη) μού είπε: «Πήγαινε να δεις τη χαρά της ζωής!» και πήγα. Με την καραντίνα δεν περάσαμε καλά και συνεχίζω την ψυχοθεραπεία. Πιέστηκα πάρα πολύ και άρχισα ξανά τη θεραπεία. Ήμουν έξω από τα νερά μου! Έμενα μόνη μου για επτά χρόνια και ξαφνικά δεν είχα τον χώρο μου να κοιμηθώ όπως θέλω, να δω τηλεόραση όπως θέλω. Παρότι έμεναν οι δικοί μου και πριν μαζί μου, εγώ δούλευα πάρα πολύ, δεν είχα νιώσει έτσι, δεν είχα νιώσει πίεση».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/maria-antoulinakh-h-exomologhsh-ths-agoritsas-apo-tis-agries-melisses-gia-th-duskolh-machh-me-thn-katathlipsh/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.