Οργή για το βίντεο της Drag Queen – Ομολογεί ότι παραλίγο να μπει… φυλακή για σεξ με ανήλικο!

featured image


Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο που έχει ανεβάσει η Drag Queen, RawBee Candles, (που διάβασε παραμύθι σε μικρά παιδιά σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη), στο οποίο ομολογεί ότι παραλίγο να μπλέξει με την δικαιοσύνη για ερωτικές επαφές με ανήλικο!

Το βίντεο είναι απόσπασμα από live μετάδοση που είχε κάνει ο Κωνσταντίνος που υποδύεται την RawBee Candles και στο οποίο απαντάει σε υβριστικά σχόλια που έχει δεχτεί λέγοντας: «15 χρονών άτομα τώρα να βρίσω; Εδώ 15 χρονών άτομα δεν πηδάω. Παραλίγο να μπω φυλακή σε μια φάση». Το απόσπασμα έχει κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου και έχει προκαλέσει κύμα οργής και αντιδράσεων.

Το συγκεκριμένο άτομο που έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις δημόσια, επιλέχθηκε για να διαβάσει παραμύθι σε παιδάκια 3 ως 13 ετών!

Ο ίδιος μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων, ότι οι γονείς που αντέδρασαν για την εκδήλωση «δεν έχουν φως μέσα τους» και… «άρα δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά»!



Απαντώντας σε ερώτηση για την σημαία ΛΟΑΤΚΙ που έδειξε στα παιδιά, υποστήριξε ότι ότι το έκανε για να ρωτήσει ποιο είναι το αγαπημένο τους χρώμα και αν ξέρουν τι συμβολίζει. Δηλαδή από τη μια υποστηρίζει ότι δεν πήγε στην εκδήλωση για σεξουαλικοποιήσει τα τρίχρονα, από την άλλη παραδέχεται ότι ήθελε να μεταφέρει στα παιδάκια τον συμβολισμό της σημαίας.

Σημειώνεται ότι στην εκπομπή μίλησε και ο γνωστός δικηγόρος Χαράλαμπος Κατσιβάρδας, ο οποίος έστειλε εξώδικο στο υπουργείο Παιδείας για την εκδήλωση.

«Το υπουργείο οφείλει να προασπίσει την ψυχοσύνθεση των παιδιών, εμένα με ενόχλησε ότι υποβάλλουν την κατάργηση των φύλων από μικρές ηλικίες. Έχουμε έναν σφετερισμό των Χριστουγέννων και μια έμμεση προπαγάνδα συγκεκριμένων πεποιθήσεων μιας συγκεκριμένης ομάδας» δήλωσε ο ίδιος με τον Γιώργο Λιάγκα να προσπαθεί να βγάλει υπουργείο από το κάδρο των ευθυνών και να «επιτίθεται» στον δικηγόρο υποστηρίζοντας ότι δεν υφίσταται προπαγάνδα.

newsbreak.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.