«Βόμβα» από την Μαριαλένα στο Survivor All Star: «Ο Σάκης σκέφτεται να αποχωρήσει, θα τον ακολουθήσω» (vid)

featured image


Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πυροδότησε «βόμβα» μεγατόνων στο Survivor All Star αποκαλύπτοντας ότι ο Σάκης Κατσούλης θέλει να αποχωρήσει.
Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει στον Ατζούν Ιλιτζαλί η αποκάλυψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ότι ο Σάκης Κατσούλης θέλει να αποχωρήσει από το Survivor All Star. Μάλιστα, τόνισε ότι αν φύγει ο σύντροφός της θα τον ακολουθήσει.

Η παίκτρια των Μαχητών αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, κάτι που φαίνεται να ισχύει και για τον Σάκη, ο οποίος έχει πολλά στο κεφάλι του με τις επιχειρήσεις του. «Πέρα από τα δικά μου προβλήματα με τις ατονίες μου και τις αφαγίες μου, σήμερα ο Σάκης με κάτι νοήματα που μου έκανε -γιατί δεν έχουμε την επικοινωνία που θα θέλαμε- κατάλαβα ότι θέλει να φύγει, να αποχωρήσει και φαίνεται αυτό από την μεριά του», ανέφερε.



Και συνέχισε: «Δεν είναι ο Σάκης που έχω συνηθίσει να βλέπω. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι μείνε κι είμαστε μαζί στα πάντα και πιστεύω ότι τον καθησύχασα, αλλά δεν έχει βρει κάποιο αποκούμπι στην ομάδα του έτσι ώστε να ανοιχτεί και να πει τους προβληματισμούς του. Αντικειμενικά έχει ζήσει το Survivor μαζί μου.

Εγώ είμαι πιο ανοιχτή κι ο Σάκης πιο κλειστός κι αυτό ίσως τον έχει ρίξει ψυχολογικά, ότι δεν είμαστε μαζί και σε συνδυασμό με όσα έχει στο κεφάλι του με τις επιχειρήσεις του έξω, την πείνα, πιστεύω ότι το έχει σκεφτεί να αποχωρήσει. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει γιατί αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει, θα αποχωρήσω κι εγώ», είπε η Μαριαλένα.

Πρόκειται για «βόμβα» καθώς ο η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει επενδύσει πολλά σε αυτό το ζευγάρι, με τον Σάκη Κατσούλη να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Survivor.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.