Έγινε κάτι και δεν άντεξε: Γι’ αυτό χώρισε άρον άρον τον Ντέμη Νικολαΐδη η Κατερίνα Παναγοπούλου, μετά από 7 μήνες

featured image


Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Mega έκανε μία σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή και μεταξύ άλλων, απάντησε για τον Ντέμη Νικολαΐδη και την φημολογούμενη σχέση τους.

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» έδωσε μία «γεύση» απ’ όλα όσα είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου για τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Έτσι, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν βγήκε να μιλήσει για τον Ντέμη Νικολαΐδη, παρά τα τηλεφωνήματα που δεχόταν, καθώς όπως είπε η ίδια «αν ανοίξεις την πόρτα της προσωπικής σου ζωής μετά δεν κλείνει».

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η παρουσιάστρια του Mega και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν σε σχέση πολλούς μήνες πριν γίνει δημόσια γνωστή.

Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, αλλά η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν άντεξε την προβολή από τα ΜΜΕ, ενώ αργότερα ο Ντέμης Νικολαΐδης σύναψε νέα σχέση.



Να σας θυμίσουμε ότι σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει:

«Δεν θεωρώ ότι η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων πρέπει να απασχολεί τη δημοσιότητα. Και είμαι απόλυτη σε αυτό. Η επικαιρότητα είναι συχνά τόσο δυσάρεστη ή βαριά, που δεν έχει θέση η δημόσια διαφήμιση προσωπικής ευτυχίας. Άσε που έχω διαπιστώσει πως όταν κάποιος διαφημίζει την προσωπική του ευτυχία, συνήθως κάτι κρύβεται από πίσω.

Γενικότερα όμως, ανέκαθεν ήμουν αντίθετη στο να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Οι πολίτες περιμένουν από την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων να ενημερωθούν για θέματα όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ακρίβεια ή η πολιτική κατάσταση και το τελευταίο που τους απασχολεί είναι να μάθουν πτυχές της προσωπικής της ζωής ή να την ακούν να μιλάει για τις σχέσεις της. Επιπροσθέτως, ως δημοσιογράφος γνωρίζω καλά πως αν μπεις στο παιχνίδι αυτού του είδους της δημοσιότητας, μετά δεν έχει τέλος.»





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.