O απόλυτος χαμός με το τραγούδι της Shakira: Γνωστές εταιρείες απαντούν στην τραγουδίστρια

featured image


Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με το νέο τραγούδι της Shakira, γνωστές εταιρείες δίνουν την δική τους απάντηση στην τραγουδίστρια.

Σάλος έχει ξεσπάσει με το νέο τραγούδι της Shakira. Η τραγουδίστρια από την Κολομβία σταρ βρίσκεται στην κορυφή των charts εδώ και λίγες ημέρες με αφορμή τη νέα της επιτυχία με τίτλο «Bzrp Music Sessions 53».

Στους στίχους του τραγουδιού η τραγουδίστρια φαίνεται να παρομοιάζει την προδοσία του συντρόφου της, Gerard Pique, συγκρίνοντας τις διαφορές της με τη νέα του σύντροφο με γνωστά αυτοκίνητα και ρολόγια.

«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», ακούγεται να λέει σε ένα σημείο και να σημειώνει παρακάτω: «Αντάλλαξες μία Ferrari με ένα Twingo»
.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί το γεγονός πως η Casio αποτελεί χορηγός στο εγχείρημα του ποδοσφαιριστή «Kings League». Η απάντηση όμως από την Casio δεν άργησε να έρθει. Η εταιρεία δημοσίευσε ένα καυστικό tweet στο οποίο σημειώνει πως η μπαταρία σε ένα ρολόι της κρατά για πάντα.

«Σήμερα λάβαμε αρκετές ειδοποιήσεις για μια αναφορά της CASIO σε ένα τραγούδι. Τα ρολόγια και τα πληκτρολόγια και οι αριθμομηχανές CASIO διαρκούν εφ’ όρου ζωής», έγραφε το Tweet του επίσημου λογαριασμού.



Ωστόσο, έχουν κυκλοφορήσει και άλλα δύο tweet τα οποία δεν είναι βέβαιο εάν είναι γνήσια. «Shakira, μπορεί να μην είμαστε Rolex, αλλά ξεκάθαρα οι πελάτες μας παραμένουν πιστοί σε εμάς» αναφέρει το πρώτο και «Προς υπεράσπιση των ρολογιών μας, η μπαταρία τους διαρκεί περισσότερο από τη σχέση της Shakira και του Pique», γράφει το δεύτερο.

Έμμεση αλλά ξεκάθαρη ήταν και η απάντηση της Renault Ισπανίας, η οποία έκανε ένα Tweet φωτογραφίζοντας ένα κόκκινο Renault Twingo, με το αυτοκόλλητο 22 στην πόρτα. Το νούμερο αποτελεί ξεκάθαρη αναφορά στην ηλικία της νέας συντρόφου του Pique, Clara Chia, καθώς στο τραγούδι υπάρχει στίχος: «Αξίζω όσο δύο κοπέλες 22 χρονών».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.