Η απάντηση του Τριαντάφυλλου για το ότι μπαίνει στο Survivor: «Δεν πάω όσα κι αν μου δώσουν»

featured image


Ο τραγουδιστής έβαλε τέλος στις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τριαντάφυλλος είχε αφήσει το «στίγμα» του στο Survivor, αφού είχε βρεθεί αρκετές φορές στην θέση του προτεινόμενου και ο κόσμος ψήφιζε να παραμείνει.

Ωστόσο, δεν είναι στους παίκτες που συμμετέχουν στο Survivor All Star και μάλιστα ο ίδιος είχε δηλώσει πολλές φορές ότι δεν πρόκειται να πάει στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης, όσα χρήματα κι αν του έδιναν.

Όμως, στην σημερινή (17/1) εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», αναφέρθηκε πως ο τραγουδιστής είναι από τους επόμενους παίκτες που αναμένεται να μπουν στο Survivor, αφού είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού το ριάλιτι ήταν στην δεύτερη θέση της τηλεθέασης την Δευτέρα (16/1), πίσω από το σήριαλ του Alpha «Σασμός».



Ο ίδιος απάντησε με instastory και ξεκαθαρίζει ξανά πως δεν πρόκειται να μπει ξανά στο Survivor.

Ανάρτηση Τριαντάφυλλου

«Σταματήστε όλο αυτό με το Survivor, ότι θα μπω και θα πάρω τρελά λεφτά κλπ. Κάποιοι εδώ κι εκεί που βρίζετε, μακάρι να γινόταν κάτι και να με γνωρίζατε από κοντά και να δείτε ποιος είμαι. Αν και έχω κάνει τρελή προετοιμασία και θα είχε πολύ πλάκα με αυτό που θα βλέπατε, όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω ποτέ. Γιατί το παν δεν είναι τα λεφτά ρε. Επιτέλους, έχω ένα παιδί και πάνω απ’ όλα βάζω αυτό. Όποιος θέλει το καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει ας συνεχίσει να βρίζει. Εγώ εύχομαι σε όλους τα καλύτερα γιατί ξέρω ότι είσαστε καλοί άνθρωποι», γράφει στην ανάρτησή του.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.