Μετά από έναν δύσκολο χωρισμό και χωρίς σεξουαλική ζωή, ο Rod έκανε την τολμηρή κίνηση να αγοράσει μια κούκλα του σεξ αξίας 2.064 δολαρίων με το όνομα Karina.

Ο Αυστραλός ξυλουργός από την αγροτική Νέα Νότια Ουαλία είχε μείνει ολόκληρο το 2021, μόνος και έρμος και γι’ αυτό αποφάσισε να παραγγείλει την Karina μέσω διαδικτύου ενώ έψαχνε για εργαλεία σεξουαλικής διέγερσης.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε καμία γνώση για τις κούκλες του σεξ, ο 54χρονος είπε ότι η Karina «άλλαξε τη ζωή του με πολλούς τρόπους» και τελικά του έδωσε κάτι να φροντίσει. «Η συνθετική κούκλα έγινε από φυσική σύντροφο», είπε ο Ροντ στο Mamamia. «Σιγά σιγά άνοιξε η καρδιά μου και ξέφυγα από τη θλίψη μου που έχασα την πρώην αρραβωνιαστικιά μου» συμπλήρωσε ο άντρας.

Μόνο δύο μήνες μετά την αγορά της Karina, ο Rod πήρε τη μεγάλη απόφαση να τη συστήσει στη μαμά του. «Η μαμά βασικά την κοίταξε σαν να ήταν δηλητήριο», είπε ο Ροντ στο 7News. Η 85χρονη ενώ αρχικά σοκαρίστηκε, μετά από κάποια ενθάρρυνση, διάλεγε κοσμήματα και ρούχα για την Karina. «Στο τέλος, το αποδέχτηκε», είπε ο Rob για την αντίδραση της μητέρας του.



Μάλιστα ο άντρας αγόρασε και μια άλλη κούκλα του σεξ που ονομαζόταν Lauren σε μειωμένη τιμή 2.000 δολαρίων, την οποία ο Rod περιγράφει ως αδερφή της Karina.

Ο Rod ξεκίνησε επίσης μια σχέση εξ αποστάσεως με μια γυναίκα που ονομάζεται Jenny από το Βιετνάμ, λίγο καιρό μετά την αγορά των δύο κούκλων του.

Ενώ το ζευγάρι είναι τώρα αρραβωνιασμένο, υπήρξαν «τεταμένες στιγμές» όταν η Τζένη ανακάλυψε τις κούκλες Λόρεν και Καρίνα. «Αποδέχτηκε το χόμπι μου μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και συχνά με βοηθούσε με κάποιες συμβουλές», είπε.

Ο Ροντ είπε ότι οι κούκλες του του κάνουν παρέα όταν δεν μπορεί να είναι με την Τζένι. Χρησιμοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του για να τις κάνει μπάνιο, να τις ντύσει και να τις περιποιηθεί για να τις φωτογραφίσει.

Από τότε που αγόρασε τις κούκλες, ο Rod ενδιαφέρθηκε για τη φωτογραφία και διαχειρίζεται έναν λογαριασμό στο Instagram, @karina_luvly, αφιερωμένο στις λήψεις μοντέλων της Karina.

Όχι μόνο βελτιώθηκαν οι κοινωνικές του δεξιότητες από τότε που παρήγγειλε την Karina, αλλά ο Rod εξασφάλισε επίσης συμβόλαιο με έναν Κινέζο κατασκευαστή για να φωτογραφίσει διαφημιστικό υλικό για τις ενήλικες κούκλες του.