Συγκλονιστικό – Έδειξε στην μάνα της φωτογραφία του φονιά της μια εβδομάδα πριν την σκοτώσει

featured image


Η δασκάλα δημοτικού σχολείου του Τέξας είχε γνωρίσει τον δολοφόνο της σε μία εφαρμογή dating που ονομάζεται «MeetMe», μόλις μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία της.

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ, όπου μια γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή στον κήπο της, είχε γνωρίσει τον φερόμενο ως δολοφόνο της σε μια εφαρμογή γνωριμιών μόλις μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία της, ισχυρίστηκε η μητέρα της, σύμφωνα με την βρετανική Mirror.

Το πτώμα της 28χρονης δασκάλας Wendy Duan βρέθηκε από την αστυνομία στο Τέξας, με τραύματα από πυροβολισμούς τη νύχτα της 7ης Ιανουαρίου. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο μετά από κλήση ενός γείτονα, που είπε ότι άκουσε τέσσερις πυροβολισμούς.

Είναι Σοκαριστικό: Έδειξε στη μητέρα της φωτογραφία του δολοφόνου της μια εβδομάδα πριν από το έγκλημα

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στην εφαρμογή «MeetMe», μόλις μια εβδομάδα πριν από το τραγικό περιστατικό και έβγαιναν ραντεβού, σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος.

«Μου τον έδειξε και της είπα, δεν μου αρέσει»

Η συντετριμμένη γυναίκα, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, είπε στην Mirror ότι η κόρη της, της είχε δείξει μια φωτογραφία του υπόπτου όταν επρόκειτο να τον συναντήσει.

«Μου έδειξε την εικόνα. Δεν ξέρω το όνομά του. Απλά είπε, ‘σου αρέσει;’ Είπα όχι».



Η αστυνομία αναγνώρισε τον Thompson ως ύποπτο, μετά από συνεντεύξεις μαρτύρων, εξέταση βίντεο παρακολούθησης και ταυτοποίηση του οχήματός του από τις πινακίδες κυκλοφορίας στην περιοχή. Η μητέρα της Duan δήλωσε ότι πιστεύει πως ο Thompson εξέλαβε την καλοσύνη της κόρης της για αδυναμία. Ελπίζει ότι θα παραμείνει για καιρό πίσω από τα κάγκελα.

«Ο τύπος είναι πολύ κακός», είπε. «Της πήρε τη ζωή. Ελπίζω αυτός ο τύπος να λάβει την πλήρη νόμιμη τιμωρία».

 

Είναι Σοκαριστικό: Έδειξε στη μητέρα της φωτογραφία του δολοφόνου της μια εβδομάδα πριν από το έγκλημα

Δασκάλα της χρονιάς

Η 28χρονη Duan εργαζόταν ως δασκάλα δημοτικού σχολείου από το 2017. Τον Δεκέμβριο του 2021, ανακηρύχθηκε «Εκπαιδευτικός της Χρονιάς». Η συντετριμμένη μητέρα περιέγραψε την κόρη της ως μια στοργική και αφοσιωμένη δασκάλα: «Κάθε Πέμπτη μου ζητούσε να πάω στο μαγαζί για να αγοράσω δώρα για τα παιδιά».

«Καλό και ευγενικό κορίτσι»

Η γειτόνισσα του θύματος Sandy Thomas δήλωσε ότι η Duan ήταν ένα «καλό κορίτσι», που ήταν περήφανη που ήταν δασκάλα ανάγνωσης και γλωσσικών τεχνών στην τρίτη τάξη. «Η Duan ήταν μια πολύ καλή δασκάλα, η οποία ήταν πολύ ευγενική». Το σχολείο εξέδωσε ανακοίνωση μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης ότι μία από τις δασκάλες του πέθανε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.