Δεν ξανάγινε στο Survivor - Επιστρέφει παίκτης που έφυγε - Στο αεροπλάνο και διάσημος αθλητής!

featured image


Η απόλυτη ανατροπή στο ριάλιτι, καθώς ο Ατζούν κάνει… κωλοτούμπα και εκτός από τους νέους παίκτες, στέλνει στον Άγιο Δομίνικο και έναν από τους τρεις που ήδη αποχώρησαν. Θα υπάρξουν τρομερές αντιδράσεις στο νησί…

Το Survivor All Star ψάχνει τρόπο να… κερδίσει ξανά τα νούμερά του και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται για ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν… πάταγο και τρομερές αντιδράσεις ακόμα και μεταξύ των παικτών.

Μία μέρα μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, οι πληροφορίες θέλουν να οργανώνεται η είσοδος νέων παικτών. Το τελευταίο spoiler λέει ότι θα δούμε σύντομα στους δέκτες μας την άφιξη του Γιωρίκα Πιλίδη.



Στο Survivor All Star θα μπει και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς από το reality αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να την δούμε ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Άλλωστε έχει αφήσει πίσω της τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα.

«Ο Σπύρος είναι ο μόνος που παίζει το παιχνίδι. Οι άλλοι κάνουν και λίγο διακοπές. Δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες, πάμε-παίζουμε-φεύγουμε. Είναι reality και θέλει στρατηγική. Το ότι οι άλλοι δεν το δείχνουν δεν σημαίνει ότι δεν έχουν στρατηγική, ούτε ο Σπύρος είναι αυτό που δείχνει». «Μου είπε: δεν θα πάω να πεινάσω τσάμπα, θα παίξω» αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου σε συνέντευξή της.

Πηγή: Okmag.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.