«Θρίλερ» με την δολοφονία του 50χρονου λογιστή: Νέο βίντεο ντοκουμέντο (vid)

featured image


Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την υπόθεση του λογιστή στο Μοσχάτο έρχεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση.

Ένας 50χρονος πατέρας δύο παιδιών, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, έχει κινητοποιήσει τις αρχές, ώστε να ρίξουν φως στην υπόθεση.Η 47χρονη μητέρα τριών παιδιών, που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς και συνελήφθη λίγο αργότερα ως ύποπτη για φόνο, αποτελεί από τους βασικούς υπόπτους, για το αν τελικά ο άνδρας αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε.

Στην υπόθεση εμπλέκονται και 200.000€, που όπως λέει η κατηγορούμενη έκαναν «φτερά». Είναι όλα όσα συνθέτουν το απόλυτο «θρίλερ» που έχει συνταράξει από το απόγευμα της Δευτέρας (16/01) το Μοσχάτο.

Τα αναπάντητα ερωτήματα πολλά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής LiveNews, στην αρχή όλοι μιλούσαν για στυγερό έγκλημα. Όμως πριν από λίγες ώρες η 47χρονη επιχείρησε την απόλυτη ανατροπή με την ιατροδικαστική έκθεση να μιλά ξεκάθαρα για απαγχονισμό ως αιτία θανάτου.

Τα 10 σπασμένα πλευρά ωστόσο που εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν και αυτά μέσα στην ιατροδικαστική έκθεση ίσως να μαρτυρούν πάλη, περιπλέκοντας κι άλλο τόσο την υπόθεση όσο και τον ρόλο της 47χρονης γυναίκας που παραμένει μυστήριο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν απόγευμα Δευτέρας (16/01), κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει τις κινήσεις της 47χρονης στη γειτονιά του θύματος. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να διασχίζει το δρόμο επί της οδού Άνδρου, ρωτά μαγαζάτορες της γειτονιάς για το θύμα.

Νέα βίντεο ντοκουμέντο την έχουν καταγράφει να αναζητά μανιωδώς να της πουν πού ακριβώς είναι το σπίτι του 50χρονου. Ο ιδιοκτήτης ενός συνεργείου της υποδεικνύει με το χέρι του την λευκή πολυκατοικία στην οποία διαμένει το θύμα. Εκείνη με την σειρά της φέρεται να τον προειδοποιεί ότι: «Μόλις τον βρω, θα τον σκοτώσω. Αύριο θα με δείτε στα κανάλια».



Οι φωνές από το δεύτερο όροφο της λευκής πολυκατοικίας αναστατώνουν όλη την γειτονιά. Η Αστυνομία ειδοποιείται, χτυπά το κουδούνι για να τους ανοίξει την πόρτα η ίδια η 47χρονη γυναίκα, η οποία και ενημερώνει τους αστυνομικούς πως υπάρχει ένας απαγχονισμένος άνδρας μέσα στο διαμέρισμα.

Οι άνδρες της αστυνομίας θα αντικρύσουν έναν άνδρα να κρέμεται στο κενό έχοντας περάσει μια θηλιά από το λαιμό του. Η 47χρονη συλλαμβάνεται και οδηγείται ως ύποπτη στο αστυνομικό τμήμα, όπου μετά από πολύωρη κατάθεση θα «σπάσει».

«Μου χρωστούσε πάνω από 200.000 ευρώ. Τσακωθήκαμε πολύ έντονα. Ανέβηκε σε μια καρέκλα κρεμάστηκε από το μονόζυγο περνώντας μια ζώνη στο λαιμό του. Έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει. Εγώ έσπρωξα την καρέκλα» ομολόγησε η 47χρονη.

Όπως αποκάλυψε η 47χρονη στους αστυνομικούς είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα και το μοιραίο εκείνο απόγευμα ήταν αποφασισμένη να τις λύσει. Κατά τη διάρκεια του καυγά τους, επιχείρησε με ένα κορδόνι να τον πνίξει χωρίς όμως να τα καταφέρει. Τότε σε κατάσταση αμόκ, ο 50χρονος ανεβαίνει σε μια καρέκλα, βάζει τη ζώνη γύρω από το λαιμό και την εκλιπαρεί να ηρεμήσει, απειλώντας την πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο λογιστής κρεμά τη θηλιά της ζώνης από ένα μονόζυγο. Τότε, η 47χρονη, σύμφωνα με την πρώτη της κατάθεση, κλώτσησε την καρέκλα στην οποία στηριζόταν το θύμα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Αναπάντητα ερωτήματα

Η 47χρονη γυναίκα φέρεται να είχε δώσει τμηματικά στον 50χρονο λογιστή ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να το επενδύσει με πληροφορίες να κάνουν λόγο για 200.000 ευρώ. Όταν εκείνη του ζήτησε πίσω τα λεφτά της, εκείνος αποκρίθηκε πως δεν είχε τη δυνατότητα να της τα επιστρέψει καθώς η εν διαστάσει σύζυγός του σήκωσε όλα τα χρήματα από τον κοινό τους λογαριασμό κι έκτοτε αγνοείται η τύχη της.

«Η κόρη μου είναι αθώα. Της έχει καταχραστεί λεφτά, που μάζευε μια ζωή» δηλώνει η μητέρα της 47χρονης. Η αλήθεια βέβαια είναι πως γεννιούνται ερωτήματα για το πως η 47χρονη γυναίκα η οποία δούλευε περιστασιακά σε ανθοπωλεία





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.