Είναι αυτός ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης; Σάλος με τις φήμες που κυκλοφορούν

featured image


Ένα δημοσίευμα στα social media έφερε ταραχή στους followers αλλά και φίλους της παίκτριας του Survivor Ελλάδας Βρισηίδας Ανδριώτου αλλά και του Σπύρου Μαρτίκα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος θέλει τη Βρισηίδα Ανδριώτου να είναι έγκυος όμως αυτή τη φορά το δημοσίευμα έχει και υπόσταση!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό έχει ένα πολύ σοβαρό λόγο για να αποχωρήσει οικειοθελώς σήμερα το βράδυ από το survivor All Star! Αυτός ο λόγος έχει να κάνει με πιθανότητα εγκυμοσύνης! Η μικρή καθυστέρηση έβγαλε αποτέλεσμα!

Οι παίκτριες που συμμετέχουν στο reality επιβίωσης, εξαιτίας των συνθηκών και της ελάχιστης τροφής μετά από λίγο καιρό έχουν σοβαρά θέματα με τις ορμόνες τους και ο κύκλος τους διακόπτεται! Για να επανέλθει χρειάζονται κάποιοι μήνες!



Αυτό ακριβώς συνέβη και με τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο περσινό κύκλο του Survivor Ελλάδας. Ο κύκλος της διαγράφτηκε αρχές φθινοπώρου επανήλθε και έστρωσε!

Προφανώς και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν υπάρχει ή όχι εγκυμοσύνη, όμως η δική μας εκτίμηση είναι ότι δεν είναι αυτός ο λόγος ο οποίος θα την κάνει να αποχωρήσει σήμερα το βράδυ





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.