Πρόβλεψη του Μικρούτσικου για Survivor – Έρχονται άσχημα νέα για Ατζούν. “Το υπογράφω”!

featured image


Ο γνωστός παρουσιαστής… έκραξε άγρια τον Τούρκο παραγωγό, μίλησε για τέσσερα μεγάλα λάθη που έγιναν στο ριάλιτι και δεν δίστασε να κάνει μία πρόβλεψη που θα συζητηθεί.

Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» συνάντησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα. Όσα είπε για το Survivor, το Fame Story, τον Νίκο Μουτσινά, την Ναταλία Γερμανού αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Η επιλογή της παραγωγής να χωρίσει τα ζευγάρια στο Survivor, ήταν ανόητη. Που είναι οι παλιοί παίκτες; Είναι λάθος όλο το στήσιμο. Είναι ξανά ζεσταμένη σούπα. Ας βάζαν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγόραζαν παικταράδες. Παίξανε β΄ εθνική. Δεν είναι all star. Έρχεται η μυθοπλασία και θα τρέμουν Αντζούν και ΣΚΑΙ. Το υπογράφω. Περιμένετε και θα δείτε. Ο Λιανός είναι αστέρι.



Δεν έχω μιλήσει για το Fame Story. Ο Μουτσινάς δεν έχει τους ιδανικούς αριθμούς αλλά κάνει κάτι μοναδικό. Δεν αφήνεις με τίποτα τον Μουτσινά και την Γερμανού. Ο Γιώργος Λιάγκας θα πάρει ένα θέμα και θα το χτυπήσει σαν χταπόδι. Τον παραδέχομαι, απλά σε ένα πρωινό με πολλά θέματα είναι αναρμόδιος».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα δήλωσε ο αγαπημένος παρουσιαστής!





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.