«Ποια είσαι εσύ κυρά μου; Τι είσαι εσύ;» - Οι… μπηχτές του Κούγια για την Στεφανίδου.

featured image


Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε ο Αλέξης Κούγιας για τις υποθέσεις της Έλενας Πολυχρονοπούλου, του Πέτρου Φιλιππίδη και της Πάτρας.

Ο ποινικολόγος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Τατιάνα Στεφανίδου ρίχνοντας τα “καρφιά” του στην παρουσιάστρια.

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας

«Το δικαστήριο ήταν απόλυτο στην αθωωτική κρίση και το σημαντικό είναι ότι και ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απαλλαγή της γιατί δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να την εμπλέκει στην υπόθεση αυτή. Τώρα αρχίζει ένας αγώνας για την Έλενα Πολυχρονοπούλου ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το όνομά της και υπάρχει μία σκέψη γενικότερα για το τι θα κάνει με αυτούς που την έβαλαν στη φυλακή.

Γιατί επιτέλους θα πρέπει να τελειώνει αυτή η διαδικασία της ανοσίας αυτών που χωρίς πολλή σκέψη καταστρέφουν ανθρώπους και τους βάζουν φυλακή. Γιατί πραγματικά αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.



Θέλω να δω τι θα γίνει με την κα Πολυχρονοπούλου, αν θα της ζητήσουν συγγνώμη αυτές οι κυρίες που έχουν κάνει λαϊκά δικαστήρια τις εκπομπές τους και γραφεία που στέλνουν δικηγόρους. Μάλιστα άκουσα την κα Στεφανίδου να λέει ότι “θα στέλνω βεβαίως δικηγόρους, όποιος μου ζητάει τη βοήθειά μου”. Και ποια είσαι εσύ κυρά μου; Τι είσαι εσύ; Ποια είσαι εσύ που γνωρίζεις ποιον πρέπει να βοηθήσεις; Ξέρεις νομικά;

Γνωρίζεις την προσωπικότητα αυτού που ζητά τη βοήθειά σου; Και ποια είσαι εσύ που θα επιλέγεις δικηγόρους; Δηλαδή ποιο είναι το αντάλλαγμα, όταν στέλνεις δικηγόρο; Το να έχεις την αποκλειστικότητα της υποθέσεως; Θέλω λοιπόν να καταλάβετε ότι τα πράγματα αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν. Είδατε και την πρόταση της Εισαγγελέως για την υπόθεση Φιλιππίδη. Εγώ δεν είχα την τύχη και την τιμή να επιλεγώ ως συνήγορος του Φιλιππίδη γιατί ήμουν ήδη στον Λιγνάδη και δεν μπορούσα να παρακολουθήσω την υπόθεση. Περιμένω την απόφαση και προσωπικά δεν αποκλείω την ολοσχερή αθώωσή του», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Για την υπόθεση της Πάτρας δήλωσε: «Πλέον η κυρία κατηγορουμένη έχει καταλάβει ότι είναι πολύ ισχυρή η υπεράσπισή της γιατί απέναντι σε δύο που έχουν εκφράσει τη γνώμη τους με δύο φωτογραφίες κι ένα πανάκι, υπάρχουν 10 ιατροδικαστές, καθηγητές πανεπιστημίου, που έχουν εντελώς αντίθεση άποψη. Μπορώ να πω υπάρχει μια υπεράσπιση, η οποία είναι τεκμηριωμένη».

Για τον πατέρα των τριών κοριτσιών που φημολογείται ότι έχει φτιάξει πάλι τη ζωή του είπε: «Μακάρι. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από κάποιον που έχει περάσει μια δοκιμασία. Μακάρι ο άνθρωπος να είναι ευτυχισμένος. Καθένας είναι άξιος των επιλογών του. Περιμένω τι θα πει αφού θα εξεταστεί ως πρώτος μάρτυρας».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.