Έτοιμος να αθωώσει την Ρούλα Πισπιρίγκου ο Κούγιας τον Απρίλιο

featured image


Η Ρούλα Πισπιρίγκου για μία ακόμα φορά πήρε αναβολή για τη δίκη της δολοφονίας και της απόπειρας δολοφονίας του μεγαλύτερου εκ των τριών νεκρών παιδιών της – Στις 31 Ιανουαρίου ορίστηκε η νέα δικάσιμος

Στις 31 Ιανουαρίου θα αρχίσει η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η οποία διακόπηκε εκ νέου. Η δίκη της 34χρονης που κατηγορείται για τη δολοφονία και την απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, πήρε ήδη μία αναβολή στις 9 του τρέχοντος και σήμερα (11/1) πήρε εκ νέου αναβολή.



Το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ιριδας, για τις οποίες είναι επίσης η βασική κατηγορούμενη. Ετσι, η νέα δικάσιμος ορίστηκε για την 31η Ιανουαρίου 2023 με τον Αλέξη Κούγια, που την εκπροσωπεί ότι θα συνεχίζει να ζητά αναβολές σκοπεύοντας να μεταθέσει τη δίκη για τον Απρίλιο.

Την περασμένη Δευτέρα (9/1) η Πισπιρίγκου έφτασε στο δικαστήριο έχοντας στο πλευρό της, τη μάνα, την αδελφή, τον πατριό και τον θείο της, ενώ «απέναντί» της ήταν ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών, ο Μάνος Δασκαλάκης, με τον οποίο δεν αντάλλαξε ούτε ματιά.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.