Επική γκάφα γαμπρού: Ρίχνει δύο φορές μια μεταλλική ράβδο επάνω στον πεθερό του, viral το βίντεο

featured image


Αυτή είναι η στιγμή που ένας πωλητής ανταλλακτικών αυτοκινήτων χτυπά κατά λάθος τον πεθερό του όχι μία, αλλά δύο φορές, με την ίδια σιδερένια ράβδο.

Το ομολογουμένως κωμικό πλάνο από κάμερα κλειστού κυκλώματος από ένα κατάστημα στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, καταγράφηκε τη Δευτέρα και έχει γίνει viral.

Όχι μία, αλλά δύο φορές χτύπησε τον πεθερό του

Το βίντεο δείχνει τον πωλητή Αντρέ Λουίζ να ακουμπάει μια μακριά μεταλλική ράβδο στην εξώπορτα του γκαράζ. Αλλά καθώς απομακρύνεται και γυρίζει την πλάτη του, η ράβδος πέφτει κάτω, χτυπώντας τον πεθερό του Λούιζ Κάρλος Νιεγκέσκ στα πόδια. Ο ηλικιωμένος ουρλιάζει από τον πόνο και βγάζει το παπούτσι και την κάλτσα του για να τσεκάρει το πόδι του.

Ο 20χρονος Αντρέ ζητά συγνώμη αλλά στη συνέχεια επιχειρεί ξανά να στηρίξει την ράβδο στο ίδιο ακριβώς σημείο. Και πάλι μέσα σε δευτερόλεπτα, η ράβδος πέφτει, αλλά αυτή τη φορά χτυπά τον 64χρονο Λουίζ στο πίσω μέρος του κεφαλιού του καθώς είναι σκυμμένος για να τσεκάρει το πόδι του. Μετά το χτύπημα, ακούγεται να φωνάζει «Άι καράμπα!».

Viral το βίντεο – Πώς είναι οι σχέσεις γαμπρού και πεθερού

Ο Αντρέ δήλωσε αργότερα στα μέσα ενημέρωσης, πως ήταν ένα ατύχημα και πως δεν είχε σκοπό να το κάνει. Όταν ο Αντρέ μαζί με τον πεθερό του είδαν το βίντεο, το βρήκαν αστείο και αποφάσισαν να το μοιραστούν στο οικογενειακό τσατ. Γρήγορα όμως έγινε viral συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές.

Ο Αντρέ αστειεύτηκε: «Κάποιος από την οικογένεια το δημοσίευσε και γίναμε διάσημοι. Μέχρι σήμερα δεν ξέρω ποιος το δημοσίευσε πρώτος, αλλά μόνο στο Twitter έχει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές».

Τέλος, πρόσθεσε πως το ατυχές περιστατικό, ευτυχώς δεν έφερε σε ρήξη πεθερό και γαμπρό και πως εξακολουθούν να είναι αγαπημένοι.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.