ΤΖΟΚΕΡ: Στη Λάρισα το τυχερό δελτίο των 600.000 ευρώ που κόστισε μόλις 3 ευρώ - Τρίτος μεγάλος νικητής μέσα σε μία εβδομάδα

Πλουσιότερος κατά 600.000 ευρώ έγινε ένας ακόμη τυχερός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ, αυτή τη φορά στη Λάρισα. Ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης είναι ο τρίτος παίκτης μέσα σε μία εβδομάδα που κερδίζει το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ, μετά τους δύο τυχερούς που βρέθηκαν σε Ρόδο και Καρδίτσα στις προηγούμενες κληρώσεις.

Ο Γιάννης Φωτιάδης, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Λάρισα, με την Ευαγγελία Κωνσταντοπούλου, εργαζόμενη στο κατάστημα ΟΠΑΠ


Το νικηφόρο δελτίο κατατέθηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ, στην οδό 23ης Οκτωβρίου 53, στη Λάρισα και κόστισε μόλις 3 ευρώ. «Τι να πω, αν και δεν γνωρίζω τον τυχερό, νιώθω πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενος που το κατάστημά μας έφερε τύχη σε έναν από τους πελάτες μας. Από την ώρα που έγινε γνωστό, ο κόσμος παίρνει συνεχώς τηλέφωνα στο κατάστημα για να μάθει περισσότερα», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, Γιάννης Φωτιάδης.

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λάρισα


Αναφορικά με το δελτίο που έπαιξε ο μεγάλος νικητής, ο κ. Φωτιάδης τονίζει: «Δεν είχε συμπληρώσει δελτίο με τυχαία επιλογή, αλλά αντιθέτως είχε επιλέξει ο ίδιος τα νούμερα, τα οποία αποδείχθηκαν και τυχερά. Συγκεκριμένα, είχε συμπληρώσει 6 στήλες και το δελτίο του κόστισε μόλις 3 ευρώ».

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λάρισα


Δύο τυχερά 5αρια είχαν «προετοιμάσει» το κατάστημα για τη μεγάλη επιτυχία

Πριν τον νικητή της πρώτης κατηγορίας του ΤΖΟΚΕΡ, το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Φωτιάδη είχε αναδείξει δύο νικητές στη δεύτερη κατηγορία. «Να σας πω την αλήθεια είχα ένα προαίσθημα ότι κάποια στιγμή θα έρθει μια τόσο μεγάλη επιτυχία, μιας και το κατάστημά μας, μέσα στα 5 χρόνια λειτουργίας του, είχε αναδείξει ακόμη δύο νικητές με 5αρια. Μακάρι αυτή να ήταν μόνο η αρχή και να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες», σημειώνει ο κ. Φωτιάδης.

Τέσσερις μεγάλοι νικητές από το ΤΖΟΚΕΡ μέσα στον Ιανουάριο

Από την αρχή του έτους το ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει συνολικά τέσσερις μεγάλους νικητές, σε όλη την Ελλάδα. Στις 10 Ιανουαρίου, ένας τυχερός στη Θεσσαλονίκη κέρδισε 6.157.520 ευρώ. Μία εβδομάδα αργότερα, στις 17 Ιανουαρίου, σημειώθηκε ακόμη μια επιτυχία στην Καρδίτσα, με έναν παίκτη του ΤΖΟΚΕΡ να κερδίζει 900.000 ευρώ. Την περασμένη Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, ένας τυχερός στη Ρόδο κέρδισε 600.000 ευρώ, ενώ στη χθεσινή κλήρωση αναδείχθηκε ο νικητής στη Λάρισα που κέρδισε 600.000 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.