Σκηνοθέτησε απαγωγή για να περάσει την πρωτοχρονιά με τον εραστή του και όχι με την κοπέλα του

featured image


Μια παράξενη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν Αυστραλό που προσποιήθηκε ότι έπεσε θύμα απαγωγής για να αποφύγει την σύντροφό του.

Ένα διαβολικό σχέδιο σκέφτηκε ένας 35χρονος από την Αυστραλία προκειμένου να περάσει την αλλαγή του χρόνου με τον εραστή του και όχι με την κοπέλα του. Σκηνοθέτησε την απαγωγή του! Ο Paul Iera συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της ψευδούς κατηγορίας με πρόθεση, αλλά και την παραπλάνηση της αστυνομικής έρευνας.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο ο αστυνομικός που είχε αναλάβει την υπόθεση της υποτιθέμενης απαγωγής, ανέφερε ότι ο Iera κόστισε στις Αρχές το ποσό των 25.000 δολάρια για τις έρευνες, απασχολώντας την αστυνομία για περίπου 200 ώρες.

Ο 35χρονος έφυγε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα την 31η Δεκεμβρίου από το σπίτι του, λέγοντας στην κοπέλα του ότι είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Λίγο αργότερα, η κοπέλα του έλαβε ένα μήνυμα από μια ιερόδουλη που ισχυριζόταν ότι είχε απαγάγει τον σύντροφό της.



Η κοπέλα του Iera κάλεσε αμέσως την αστυνομία καθώς θεώρησε ότι έχουν απαγάγει τον σύντροφό της λόγω του ποδηλάτου του, αξίας 7.000 δολαρίων. Αμέσως η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες, αναζητώντας τα ίχνη του από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, η αστυνομία εντόπισε τον Iera να μπαίνει στο σπίτι του εραστή του κρατώντας μια τσάντα. Μάλιστα, τα μηνύματα που έστελνε η κοπέλα του πρόδωσαν την τοποθεσία του.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο Iera, τον απήγαγαν άγνωστοι άνδρες με την καθοδήγηση της ιερόδουλης που είχε τηλεφωνήσει στην κοπέλα του.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του κατέρρευσαν, με α αποδεικτικά στοιχεία της αστυνομία να τον «καίνε». Ο δικαστής χαρακτήρισε «περίεργη» την υπόθεση και αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο με εγγύηση τον 35χρονο, ο οποίος θα επιστρέψει ξανά στο δικαστήριο μέσα στον μήνα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.