Μόνος επέστρεψε στη Νέα Υόρκη ο Παύλος – Με εισιτήριο 5.380 ευρώ και 18 βαλίτσες

featured image


Κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν να μένει στην Ελλάδα, ο Παύλος ύστερα από περίπου έναν μήνα παραμονής στην Αθήνα επέστρεψε τα ξημερώματα στη Νέα Υόρκη.

Όπως μεταδόθηκε στον Αντ1, ο Παύλος πέταξε στην πρώτη θέση απευθείας για το αεροδρόμιο Νιούαρκ στο Νιου Τζέρσεϊ, πληρώνοντας εισιτήριο 5.380 ευρώ και έχοντας 18 βαλίτσες μαζί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ταξίδεψε στην πρώτη θέση της Emirates, όπου οι πελάτες έχουν καμπίνα με τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο.

«Πέταξε πρώτη θέση και πλήρωσε €5.380 για το εισιτήριο. Να πούμε ότι το απλό είναι γύρω στα €400, η business είναι €1.300-1.400 και η πρώτη θέση €5.400. Έχει ιδιωτική τουαλέτα, είναι ολόκληρη καμπίνα, Bulgari προϊόντα, δηλαδή κάνεις και μπανάκι πριν βγεις στη Νέα Υόρκη», σχολίασε οΛιάγκας.



Μάλιστα στο αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ τον απαθανάτισε ο φακός του HerNews μόνο του, χωρίς τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ ή κάποιο από τα παιδιά τους. Περίμενε υπομονετικά στην ουρά όπως όλοι όσοι ταξίδευαν μαζί του και ήταν ντυμένος casual.

Παρά τις φήμες που ήθελαν τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ να ψάχνουν σπίτι στην Αθήνα, η οικογένεια επέστρεψε στη βάση της.
Ωστόσο, θα επιστρέψουν όλα τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τον Φεβρουάριο για το μνημόσυνο του πατέρα τους.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.