Οργισμένος οδηγός «θέρισε» μοτοσικλετιστή που νωρίτερα είχε χτυπήσει και παρατήσει πεζό (vid)

featured image


Βίντεο από κλειστό κύκλωμα καμερών δείχνει οδηγός να παρασύρει σκόπιμα έναν μοτοσικλετιστή σε μια απίστευτη «οδική» επίθεση στο Μάντσεστερ.

Ένα αδιανόητο και ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην Αγγλία το μεσημέρι της Πέμπτης (12/01). Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με έναν επιβάτη του αυτοκινήτου στην Stockport Road, Levenshulme, ο οποίος είχε βγει από το όχημα και διέσχιζε το δρόμο.

Ο οδηγός του ασημί Audi A5 οδήγησε στη συνέχεια κατευθείαν στην αναποδογυρισμένη μοτοσικλέτα και τον αναβάτη της, προτού χάσει τον έλεγχο και προσκρούσει σε τοίχο, ανέφερε η αστυνομία.



Τα πλάνα δείχνουν ένα ασημί όχημα να επιταχύνει προς τον μοτοσικλετιστή και να στέλνει τον ίδιο και τη μοτοσικλέτα του στα… σύννεφα. Ο μοτοσικλετιστής λέγεται ότι στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει, αλλά καταδιώχθηκε στο δρόμο από τον οδηγό του Audi.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου επέστρεψε για να ελέγξει το βαριά κατεστραμμένο όχημά του προτού διαφύγει από τη σκηνή πεζός, δήλωσε η αστυνομία.

Τα πλάνα δείχνουν τον μοτοσικλετιστή να περπατάει προς την αναποδογυρισμένη μοτοσικλέτα του και να προσπαθεί να ανέβει ξανά πάνω της, όταν το Audi πέφτει πάνω του.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο σπρώχνει τον μοτοσικλετιστή προς τα εμπρός προτού προσκρούσει σε έναν τοίχο μπροστά, προκαλώντας την κατάρρευσή του. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο μοτοσικλετιστής πήρε έκτοτε εξιτήριο από το νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.