«Σκάνδαλο» Καϊλή – Ο Παντσέρι παραπονέθηκε στον Τζιόρτζι διότι η σύζυγός του μιλούσε με την «Ολλανδέζα»

featured image


Το ένταλμα σύλληψης της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή που έφερε στη δημοσιότητα το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το βράδυ του Σαββάτου είναι αποκαλυπτικό για τον τρόπο, με τον οποίο ο Αντόνιο Παντσέρι φέρεται να έδινε εντολές στην Καϊλή μέσω του συζύγου της Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Όπως ανέφεραν το επίσημο έγγραφο φέρει ημερομηνία 09/12/22.

Στο έγγραφο αναφέρεται ένα δίκτυο, του οποίου «εγκέφαλος» ήταν ο Παντσέρι.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 2Η ΣΕΛΙΔΑ

«H κατηγορούμενη αναγνωρίζει ότι έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα. Δηλώνει ότι γνώριζε πως στο παρελθόν ο σύζυγός της με τον Παντσέρι είχαν κοινές δραστηριότητες, αφού ήταν συνεργάτες, και ότι έχουν περάσει από το διαμέρισμά τους βαλίτσες. Αναφέρει ότι δεν γνωρίζει ότι ο σύζυγός της εμπλέκεται σε αυτό το δίκτυο».



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΣΕΛΙΔΑ

«Από την έρευνα προκύπτει ότι δόθηκαν εντολές (σ.σ έμμεσα) από τον κ. Παντσέρι στη κ. Καϊλή μέσω του συζύγου της. Δηλαδή ότι ο κ. Παντσέρι είχε παραπονεθεί για το γεγονός ότι η κ. Καϊλή μιλά με την ‘’Ολλανδέζα’’. Και ο κ. Παντσέρι είχε πει στον σύζυγό της να παρέμβει λέγοντας: “Θα ήταν σωστό να της πεις να σταματήσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες και από τον διεθνή Τύπο, η «Ολλανδέζα» είναι μια Ολλανδή ευρωβουλευτής, η οποία δεν μιλούσε υπέρ του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και ο Τζιόρτζι ζητούσε από την Εύα Καϊλή να σταματήσει τις επαφές μαζί της.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.