Τρολάρουν το Πανελλήνιο – «Η αγάπη δεν έχει όρια, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα ξαναγίνει»

featured image


Στο Survivor All Star έχει γίνει πανικός με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τις κρυφές συναντήσεις τις Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Εκτός, όμως, από αυτούς τους παίκτες, υπάρχει ακόμη ένα ζευγάρι που συναντιέται κρυφά και αυτό είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι κρυφές συναντήσεις θα απασχολήσουν και πάλι το συμβούλιο του νησιού και στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης,που θα προβληθεί σήμερα θα δούμε τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα να κατηγορούν τον συμπαίκτη τους για υποκρισία.



H Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μιλώντας στις προσωπικές συνεντεύξεις μπροστά στην κάμερα, θέλησε να πάρει θέση και να απαντήσει και στην Ασημίνα η οποία την κατηγόρησε εμμέσως.

Survivor All Star οι δηλώσεις της Καρολίνας για την αγάπη

«Όταν μιλάμε για αγάπη μιλάμε για το ότι η αγάπη δεν έχει ωραία, δε μας έχουν βάλει όρια στο να μη βλέπουμε τους αντιπάλους μας και τα λοιπά, είναι ανθρώπινο κατά βάση. Πραγματικά δεν μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και κατά πόσο θα φάει την ποινή όλη ομάδα, γιατί όταν υπάρχει αγάπη δεν υπάρχει όριο».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.