«Το αγόρι μου είναι αθώο, θα βγει η αλήθεια » - Η μάνα του Αναγνωστόπουλου δηλώνει

featured image


«Στα μαχαίρια» εξακολουθούν να βρίσκονται οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τον πατέρα της Καρολάιν για την επιμέλεια της εγγονής τους.

Μετά τους ισχυρισμούς του Ντέιβιντ Κράουτς για εμπλοκή σε συμμορία ναρκωτικών, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να «σπάσει» τα ισόβια στο Εφετείο. Ο γυναικοκτόνος πιστεύει ότι έχει βρει ένα νομικό «παραθυράκι» για να βγει σε λιγότερα από τα προβλεπόμενα χρόνια. Την ίδια στιγμή, ο Ντέιβιντ Κράουτς «καρφώνει» τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λέγοντας πως πιστεύει ότι ο γιος της είναι αθώος και έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

Τους τελευταίους μήνες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι χωρίς δικηγόρο και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μετά από… μανιακή μελέτη νομικών, βρήκε το άρθρο 84 περί ελαφρυντικών καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο ελαφρυντικό αναγνωρίστηκε στους κρατούμενους των φυλακών μετά την αναθεώρηση του 2019 και πλέον ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στοχεύει σε αναβολές του Εφετείου για να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στη φυλακή δείχνοντας άριστη διαγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικηγόροι των Κράουτς γνωρίζουν την στρατηγική του Αναγνωστόπουλου και έχουν καταθέσει αίτημα για επίσπευση του Εφετείου

Μητέρα Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Το αγόρι μου είναι αθώο»

«Ένας παράγοντας που με ενοχλεί είναι η στάση της Γεωργίας, της γιαγιάς από την πλευρά του πατέρα. Είναι η ακλόνητη πίστη της στην αθωότητα του γιου της. Παρόλο που καταδικάστηκε για φόνο εκ προμελέτης με ομόφωνη ετυμηγορία από τρεις τακτικούς και τέσσερις λαϊκούς δικαστές, είναι πεπεισμένη για την αθωότητά του. Τα λόγια της προς εμένα, τη μοναδική φορά που της μίλησα, ήταν “το αγόρι μου είναι αθώο, θα δεις, μια μέρα θα βγει η αλήθεια”», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς στον ΑΝΤ1.



«Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται από το περιεχόμενο των επιστολών που έγραψε όταν ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού πριν τη δίκη του, μία προς εμένα και τη Σουζάνα και μία προς εκείνη. Στις επιστολές εξηγεί πως ενεπλάκη σε μια συμμορία διακίνησης ναρκωτικών και όταν θέλησε να αποστασιοποιηθεί από τη συμφωνία τους, απείλησαν να σκοτώσουν την Καρολάιν και τη Λυδία. Η Γεωργία πλέον αρνείται ότι έλαβε την επιστολή της, αλλά όταν της μίλησα ήταν προφανές ότι το περιεχόμενο των επιστολών ήταν πανομοιότυπο. Δεν θέλω η εγγονή μου να μεγαλώσει με κάποιον που συνεχώς της λέει ότι το άτομο που δολοφόνησε τη μητέρα της είναι αθώο και έχει φυλακιστεί άδικα», συμπλήρωσε για τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Για τη ζωή της εγγονής του στις Φιλιππίνες

«Η Λυδία θα μπορούσε να ζήσει μία ζωή με πολλά προνόμια, με την Ντόνα και την οικογένειά της. Έχει προσαρμοστεί όμορφα στη ζωή με τη νέα της οικογένεια. Για τα παιδιά της Ντόνα είναι απλώς η μικρή τους αδερφή, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά την φροντίζουν όπως φροντίζουν τον μικρό αδερφό τους. Αυτό είναι ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον για να μεγαλώσει, από το να μεγαλώνει με ηλικιωμένους παππούδες, είτε από την πλευρά της μητέρας είτε από αυτή του πατέρα. Αν και αγαπώ την όμορφη μικρή μου εγγονή, αναγνωρίζω ότι πρέπει να έχει μία μητέρα παρόμοιας ηλικίας με την αποθανούσα μητέρα της και ούτε η Σουζάνα και εγώ ούτε οι παππούδες από την πλευρά του πατέρα μπορούν να της το προσφέρουν αυτό», είπε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.