Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή

featured image


Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για τον απαγχόνισμο του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο, καθώς κατηγορείται για τον θάνατό του.

Μετά την απολογία της σε ανακριτή και εισαγγελέα, η οποία ξεκίνησε από τις 12:00 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη (19.1.2023) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η 47χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη απολογήθηκε για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και με σύμφωνη γνώμη του 6ου ανακριτή και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή καθώς ο βασικός ισχυρισμός της είναι πως ο 50χρονος αυτοκτόνησε.

«Βρέθηκα την λάθος στιγμή στο λάθος χώρο. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, εκείνος μου ζητούσε να τον βοηθήσω να αυτοκτονήσει. Μακάρι να μην πήγαινα ποτέ σε αυτό το σπίτι», φέρεται να δήλωσε η 47χρονη στις Αρχές.

Σε δήλωσή της η δικηγόρος της κατηγορουμένης, Κατερίνα Τσιώνα, ανέφερε στη δικογραφία δεν είχε συμπεριληφθεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση και τόνισε ότι με την εξέλιξη της διαδικασίας θα αιτηθεί την αποφυλάκιση της με όρους.

Οι γονείς της 47χρονης βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων σήμερα το πρωί και φώναζαν πως η κόρη τους είναι αθώα. «Το παιδί μου είναι αθώο, [ο 50χρονος] ήθελε θεατή για να αυτοκτονήσει», δήλωσε η μητέρα της, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Δύο βίντεο, τα οποία έφερε στο φως η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, είναι σοκαριστικά καθώς σε αυτά ακούγονται οι απειλές που εκτόξευσε η 47χρονη στον άνδρα με την ίδια να διακρίνεται να κρατά ένα σκοινί και να του λέει «θα σε σκοτώσω».



«Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», ήταν τα λόγια της. «Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως…» τονίζει ο άνδρας. «Πού πήγαν τα λεφτά πες μου» τον ρωτά η 47χρονη και τον βρίζει. Είναι μόνο μερικά από τα λόγια που ακούγονται στα δύο βίντεο.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16.1.2023) όταν ο 50χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στον 2ο όροφο πολυκατοικίας στο Μοσχάτο.

Ο άνδρας ήταν κρεμασμένος από το μονόζυγο με αυτοσχέδια θηλιά, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και η 47χρονη γυναίκα.

Η γυναίκα ανακρινόταν όλο εκείνο το βράδυ από τις Αρχές. Υποστήριξε είναι ότι ο 50χρονος της χρωστούσε 200.000 ευρώ, που τα έδωσε για επενδύσεις, αλλά εκείνος τα έχασε και δεν είχε να της τα δώσει πίσω. Η 47χρονη είπε πως αυτός ήταν ο λόγος, που βρέθηκε στο διαμέρισμά του. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα είπε ότι οι δυο τους τσακώθηκαν και τότε η ίδια του επιτέθηκε και επιχείρησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι.

Ο άνδρας και εκείνη πάλεψαν και σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στο πλαίσιο της προανάκρισής της, η ίδια δεν τον τραυμάτισε θανάσιμα εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο άνδρας φέρεται να έφτιαξε μια θηλιά με μια ζώνη του, την έδεσε σε ένα μονόζυγο, ανέβηκε σε μια καρέκλα και πέρασε τη θηλιά στον λαιμό του και τότε η γυναίκα έσπρωξε την καρέκλα και ο 50χρονος έχασε τη ζωή του.

Η 47χρονη, ωστόσο, αρνήθηκε στη συνέχεια την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως είπε η δικηγόρος της, Κατερίνα Τσιώνα, στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.