«Βόμβα»: Εκβιασμό από τον Αυγενάκη υπό τις οδηγίες του Μαξίμου καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός!

featured image


Με μια ανακοίνωση-καταπέλτη αναφορικά με τον ισχύοντα νόμο για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μιλά για εκβιασμό της από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στρέφοντας τα βέλη της απευθείας στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, αναφέροντας πως ο εκβιασμός γίνεται με την  «ανοχή» και «υπό τις οδηγίες του Μαξίμου»!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και μετά τις δύο συναντήσεις του με την Κυβέρνηση μέσα στις γιορτές, «αυτήν τη στιγμή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υφίσταται έναν εκβιασμό, καθώς μας μεταφέρθηκε ξεκάθαρα πως είτε τροποποιείται ο νόμος και -μεταξύ άλλων- αφαιρείται η έκταση του χώρου στάθμευσης, είτε ο νόμος ακυρώνεται!».

Η πράσινη ΚΑΕ κάνει λόγο για «κοινούς εκβιαστές» και επισημαίνει πως  η πολύμηνη καθυστέρηση της υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης, δεν οφείλεται σε κάποιο σπουδαίο λόγο, «αλλά στο γινάτι ενός ανθρώπου εντασσόμενη στην αντιπαναθηναϊκή στρατηγική μιας ερυθρόλευκης Κυβέρνησης».

Μεταξύ άλλων, ο Παναθηναϊκός στην επίθεσή του κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, μιλά για «ωμή παρέμβαση του χειρότερου Υφυπουργού Αθλητισμού που πέρασε ποτέ από τον αθλητισμό στις εκλογικές διαδικασίες της ΕΟΚ, ώστε με κάθε τρόπο να επιβληθεί η νυν διοίκηση και ο «εκλεκτός» της αγαπημένης του(ς) ομάδας πρόεδρος».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ακόμα, ότι το νομικό της τμήμα «ετοιμάζει και θα καταθέσει εντός των επομένων ημερών αγωγή εναντίον του ελληνικού δημοσίου».

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται Καλή Χρονιά και υγεία σε όλους τους Έλληνες.

Πάντα με αίσθημα ευθύνης προς τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας, θέλουμε να ενημερώσουμε για τα όσα πρωτοφανή γίνονται από την πλευρά της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού στο θέμα του ισχύοντος νόμου για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ. Ενός από τους ελάχιστους νόμους που το ελληνικό κοινοβούλιο υπερψήφισε με αυξημένη πλειοψηφία, καθώς δεν ψηφίστηκε μόνο από τους βουλευτές του Κυβερνώντος κόμματος, αλλά και από εκείνους της αντιπολίτευσης.

Αυτήν τη στιγμή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υφίσταται έναν εκβιασμό, καθώς μας μεταφέρθηκε ξεκάθαρα πως είτε τροποποιείται ο νόμος και -μεταξύ άλλων- αφαιρείται η έκταση του χώρου στάθμευσης, είτε ο νόμος ακυρώνεται!

Μέσα στην περίοδο των εορτών πραγματοποιήθηκαν δυο συναντήσεις με την Κυβέρνηση. Μετά από αυτές τις συναντήσεις μας είναι πλέον ξεκάθαρο πως η πολύμηνη καθυστέρηση της υπογραφής της σύμβασης δεν οφείλεται σε κάποιο σπουδαίο λόγο, αλλά στο γινάτι ενός ανθρώπου εντασσόμενη στην αντιπαναθηναϊκή στρατηγική μιας ερυθρόλευκης Κυβέρνησης.



Μετά από την ωμή παρέμβαση του χειρότερου Υφυπουργού Αθλητισμού που πέρασε ποτέ από τον αθλητισμό στις εκλογικές διαδικασίες της ΕΟΚ, ώστε με κάθε τρόπο να επιβληθεί η νυν διοίκηση και ο «εκλεκτός» της αγαπημένης του(ς) ομάδας πρόεδρος, ο οποίος, επίσης όπως αποδείχτηκε, χρησιμοποίησε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων από το στοίχημα, για να κάνει τον δικό του προεκλογικό αγώνα για τις αρεστές σε αυτόν υποψήφιες διοικήσεις των ομοσπονδιών χρηματοδοτώντας σχεδόν άγνωστα σωματεία με το 100% της προβλεπόμενης ΚΥΑ, όπως φυσικά και το ποδόσφαιρο για…ευνόητους λόγους. Την ίδια ώρα, καταστρατηγώντας τη με δική του υπογραφή ΚΥΑ, στο ελληνικό μπάσκετ έδωσε μια μικρή προκαταβολή.   

Εκ του αποτελέσματος και στο θέμα του ΟΑΚΑ, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, με την ανοχή του Μεγάρου Μαξίμου και υπό τις οδηγίες του, προχώρησε στο επόμενο βήμα, φτάνοντας στο σημείο να εκβιάσει επίσημα τον Παναθηναϊκό.

Αυτή η ενέργεια, όμως, που προστίθεται στην αλυσίδα της αναξιοπιστίας μιας ολόκληρης Κυβέρνησης η οποία είναι πια αποδεδειγμένη και αναμφισβήτητη, θέτοντας σε κίνδυνο τη χώρα και σε άλλα ακόμη  πιο σοβαρά θέματα, δυστυχώς έχει και άμεσες επιπτώσεις τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τον Μάιο -και μετά από την προσωπική ενημέρωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ- ολοκληρώθηκε η ψήφιση του Νόμου με ευρύτερη πλειοψηφία στο λίκνο της δημοκρατίας, την ελληνική Βουλή, αλλά και η συμφωνία επί της σύμβασης με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, με αποτέλεσμα η ΚΑΕ να είναι έτοιμη να υλοποιήσει το σχέδιο αξιοποίησης του ΟΑΚΑ.

Ένα σχέδιο που προέβλεπε τον Σεπτέμβριο ένα καταπράσινο γήπεδο, σουίτες και πλήρη εκμετάλλευση των χώρων του γηπέδου. Το σχέδιο αυτό θα επέφερε ένα σημαντικό ποσό εσόδων, κυρίως από την πολυετή μεγάλη χορηγία που είχε συμφωνηθεί με εταιρεία του εξωτερικού και που προφανώς με τις παλινωδίες της Κυβέρνησης δεν προχώρησε. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλείται τώρα να συνυπολογίσει στο οικονομικό της άνοιγμα αυτά τα τεράστια χαμένα έσοδα.

Προφανώς δεν έχουμε συνηθίσει να μας εκβιάζουν και για αυτό έχουμε πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη. Ήδη το νομικό μας τμήμα ετοιμάζει και θα καταθέσει εντός των επομένων ημερών αγωγή εναντίον του ελληνικού δημοσίου.

Δυστυχώς, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι πρότινος θεωρούσε ότι είχε απέναντι της αξιόπιστο συνομιλητή, αλλά αποδείχτηκε ότι έχουμε να κάνουμε με κοινούς εκβιαστές και σίγουρα εχθρούς του Παναθηναϊκού.

Η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη θα μείνει στο μυαλό του κόσμου του Παναθηναϊκού ως αυτή που ενώ είχε προεκλογικά δεσμευτεί για λύση ώστε να στεγαστούν όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού (ΑΟ, ΠΑΕ και ΚΑΕ) στον Βοτανικό και μετά υπαναχώρησε.

Η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη θα μείνει επίσης στο μυαλό του κόσμου του Παναθηναϊκού ως αυτή που ψήφισε νόμο για αξιοποίηση 49 ετών του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και πάλι υπαναχώρησε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.