Σε απόγνωση η μαμά Ιωάννα Τούνη: «Ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου, αυτό που συμβαίνει με τον γιο μου»

featured image


Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η influencer έφερε στον κόσμο τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στις 9/01 και όπως είναι αναμενόμενο από τότε τόσο αυτή όσο και ο σύντροφός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το πρωί της Παρασκευής το ζευγάρι επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον παιδίατρο, προκειμένου να εξετάσει τον 18 ημερών γιο του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Ιωάννα Τούνη να κρατάει στην αγκαλιά της μωράκι τους στο ιατρείο του παιδίατρου, ενώ μετά από λίγο η influencer κοινοποίησε στο προφίλ ένα άλλο βίντεο, μέσα από το έκανε γνωστό πως ο μπέμπης τους χαίρει άκρας υγείας.

«Καλημέρα. Έχουμε πάει το μπεμπάκι μας στον παιδίατρο για πρώτη φορά. Χαίρει άκρας υγείας. Φτύστε τον, μην το ματιάσατε», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της.



Το ζευγάρι ζει στην Αθήνα, καθώς μετά τη γέννηση του γιου τους, η Ιωάννα Τούνη εγκατέλειψε προσωρινά το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να οργανώσει τη νέα της καθημερινότητα δίπλα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μωρό τους.

Η ίδια ειναι πλέον ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της ακολούθους όσα βιώνει.

Με νέα της ανάρτηση το μεσημέρι του Σαββάτου, η influencer αναφέρθηκε στον θηλασμό, τονίζοντας πως ειναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει στη ζωή της. Η ίδια δεν έκρυψε παράλληλα την επιθυμία της να βελτιωθεί η κατάσταση, ώστε να μπορέσει να πάει καμιά βόλτα.

«Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο. Πιστεύω δηλαδή, αν και ακούω κάτι φωνούλες ακόμη. Ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο πηγούνι. Να σας πω ότι ο θηλασμός, όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, ειναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου.

Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε. Ελπίζω να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση, μπας και καταφέρω να βγάλω τις πιτζάμες, να βάλω κανένα ρούχο και να πάω καμιά βόλτα. Προς το παρόν, σπίτι, σπίτι, σπίτι» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.