Σοκαριστικά βίντεο – “Νίκο θα σε σκοτώσω σήμερα”

featured image


Δύο σοκαριστικά βίντεο έρχονται στο φως σχετικά με τον 50χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Είναι οι τελευταίες στιγμές που τράβηξε η κατηγορούμενη λίγο πριν το θάνατο του 50χρονου στο Μοσχάτο μέσα από το σπίτι του. Είναι η ώρα που η 47χρονη, η οποία κατηγορείται ότι βοήθησε στον θάνατο του 50χρονου λογιστή, έχει εισβάλλει οργισμένη στο διαμέρισμα του.

Πρόκειται για δύο βίντεο τα οποία έφερε στο φως η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου και στα οποία ακούγονται οι απειλές που εκτόξευσε η 47χρονη στον άνδρα με την ίδια να διακρίνεται να κρατά ένα σκοινί και να του λέει «θα σε σκοτώσω».

Τον βρίζει και τον ρωτά επανειλημμένως τι έγιναν τα χρήματα που του είχε δώσει η ίδια και συγγενικά της πρόσωπα για να επενδύσει.

«Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», ήταν τα λόγια της.

«Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως…» τονίζει ο άνδρας.

«Πού πήγαν τα λεφτά πες μου» τον ρωτά η 47χρονη και τον βρίζει.

Το θύμα με τη σειρά του απαντά «στην ανακύκλωση» και της λέει να σβήσει το βίντεο.

«Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή», ακούγεται από τον 50χρονο που δείχνει να είναι σε απόγνωση .

«Τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα» λέει η 47χρονη.

Σε δεύτερο βίντεο ακούγεται ο άνδρας να λέει στην 47χρονη «σκότωσε με» και τότε αυτή του λέει «σήκω επάνω» με τη γυναίκα να κρατά στα χέρια της ένα σκοινί.



Η 47χρονη, που έχει ακουμπήσει το κινητό της σε ένα τραπέζι, ακούγεται να λέει στον 50χρονο λογιστή: «Με τι ψυχή έφερες στον γιο μου αυτοκίνητο και ήταν άλλου; Αν το παιδί μου χτύπαγε στον δρόμο, θα μου το έκλειναν μέσα… Ξέρεις τι έγκλημα έκανες; Εγώ θα σε σκοτώσω… Σήκω! Θα υποφέρεις, όπως υποφέρουν πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω, ξέρεις για ποιον λόγο; Γιατί δεν θα σου κάνει τίποτα η Αστυνομία κι όταν περάσει όλο αυτό αυτό, θα το ξανακάνεις ρε μ@@@κα».

Η γυναίκα αρπάζει ένα σχοινί και στρέφεται κατά του 50χρονου. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 50χρονος δεν αντιδρά.

«Θα σε κρεμάσω»…. «Κρέμασέ με», ήταν ο διάλογός τους.

Τα συγκεκριμένα βίντεο σοκ επεξεργάζεται η αστυνομία προκειμένου να βγάλει επιπλέον συμπεράσματα για το πρωτοφανές αυτό έγκλημα.

 





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.