Η συζύγος του Αντύπα μετά την επίθεση πάνω στην πίστα- «Έπαθε κρίση πανικού…»

featured image


Εικόνες, που σοκάρουν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας μέσα από ένα βίντεο, που αρχικά κυκλοφόρησε στα social media με ένα θαμώνα να επιτίθεται στον Αντύπα, στο μαγαζί, που τραγουδούσε.

Στην αρχή ο κόσμος θεώρησε, πως ο άνθρωπος, που διασκέδαζε και εν τέλει βρέθηκε πάνω στη σκηνή, να σπρώχνει τον καλλιτέχνη, είχε κάποια διένεξη μαζί του.

Στη συνέχεια της Δευτέρας 9/12 ωστόσο, το υλικό διέρρευσε σε πολλές εκπομπές με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει:

«H εξήγηση του τραγουδιστή είναι ότι δε συνέβη κάτι τόσο σοβαρό, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και δεν υπήρχε κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Και μένα μου φαίνεται περίεργο.

Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή».

Λίγο αργότερα μάλιστα και μέσα από το Mega στο Live news έγινε γνωστό και ο λόγος της επίθεσης (δείτε τον εδώ) αλλά οι δηλώσεις της γυναίκας του Αντύπα σχετικά με την όλη αναστάτωση, μετά από επικοινωνία της εκπομπής μαζί της.



Οι δηλώσεις της γυναίκας του Αντύπα για την επίθεση στον τραγουδιστή

«Ήταν ένας κύριος που έπαθε κρίση πανικού, μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα πάνω στον πανικό του για να πει στον Αντύπα να φωνάξει έναν γιατρό. Είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του. Τον ενημέρωσαν ότι ήρθαν άνθρωποι και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα του και τον κατεβάσανε.

Στο βίντεο μετά, φαίνεται ότι πάει κοντά στον τραγουδιστή και ζητάει συγγνώμη. Ο Αντύπας δεν τρόμαξε. Τραγουδούσε κανονικά. Ήταν γεμάτο το μαγαζί.

Δε μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν. Πέρασαν δευτερόλεπτα μέχρι να τον ηρεμήσουν και να πει: «Ζητώ συγγνώμη. ζητώ συγγνώμη. Γιατί είδε εντωμεταξύ ότι έτρεξαν οι άνθρωποι του μαγαζιού στη γυναίκα του. Ο άνθρωπος ζήτησε συγγνώμη, είχε πάθει κρίση πανικού. Τη γυναίκα την περιποιηθήκαμε, έφτασε στο μαγαζί και ασθενοφόρο προληπτικά. Δε χρειάστηκε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Συνήλθε. Είναι μια μεγάλη κυρία. Ήρθε όλη η οικογένεια, ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή και το μαγαζί. Ο άνθρωπος νόμιζε ότι η γυναίκα του πέθαινε», είπε συγκεκριμένα η σύζυγος του Αντύπα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.