«Δεν θέλω να έχω σχέση με σκουπίδια»: Η πρώτη σκληρή απάντηση του Μπο μετά την απιστία της Καρολίνας

featured image


Κάθετος ο Μπο, αρνείται να ταξιδέψει στο Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι επιβίωσης “Survivor All Star” για κανένα οικονομικό τίμημα.

Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο πολύ στενός του φίλος και γνωστός δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.
Αφού σχολίασαν στο πάνελ της Καινούργιου και το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ο Στέφανος, αποκάλυψε ότι οι πληροφορίες του θέλουν τον Μπο να μην σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor παρά τις φήμες που τον θέλουν να έχει ετοιμάσει ήδη τις βαλίτσες του.

Survivor All Star



«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπο, ο φίλος μου ο Μπάμπης, δεν πρόκειται για κανένα οικονομικό τίμημα, όποιο ποσό, με όποιους όρους -ενδεχομένως εκπομπές- να μπει στο Survivor. Είναι 24 Γενάρη και για να το λέω σημαίνει ότι έχω μιλήσει μαζί του και για να το λέω είμαι σίγουρος», είπε χαρακτηριστικά on air.

«Δεν θα μπω στο Survivor, δεν θέλω σχέση με τα σκουπίδια», έγραψε το σούπερ της εκπομπής και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εξήγησε ότι αυτά είναι δικά του λεγόμενα, καθώς, όπως είπε, ο Μπο έχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί σκουπίδια αυτούς που τους είχε εμπιστευτεί, έχουν κάτσει μαζί στο ίδιο τραπέζι, έχουν πάει ταξίδια και του φέρονται με αυτό τον τρόπο, τον πρόδωσαν.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.