Πλάκωσαν γιατρό στο ξύλο επειδή νόμιζαν ότι τους έκανε εμβόλιο για τον κορονοϊό

featured image


Στο νοσοκομείο έστειλαν γιατρό από το Ηράκλειο επειδή νόμιζαν ότι έκανε σε ασθενή εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας γιατρός έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Συγκεκριμένα συνοδός ασθενή έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά τον γιατρό, επειδή νόμιζε ότι αντί για θεραπεία του έκανε εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, του νομού Ηρακλείου με προβλήματα ζαχάρου. Οι συνοδοί του μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχθηκε, τον πήραν για να φύγουν. Ωστόσο, ο γιατρός τους είπε ότι έπρεπε να παραμείνει για νοσηλεία.

Διαφώνησαν και κάποιος από τους συνοδούς τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο γιατρός να πέσει και να χτυπήσει, να σπάσει πλευρά και ισχίο και να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ένας άλλος γιατρός του Κέντρου Υγείας Μοιρών, ο Μανώλης Μεραμβελιωτάκης, έδωσε μια άλλη διάσταση στο σοβαρό αυτό θέμα, με ανάρτησή του στο facebook που προκαλεί σοκ. Ο κ. Μεραμβελιωτάκης κάνει λόγο «για ένα δύο αλήτες», οι οποίοι ευθύνονται για το κακό όνομα της Μεσαράς, και αναφερόμενος στην αιτία της επίθεσης σε βάρος του συναδέλφου του, επισημαίνει ότι ο συνοδός του ασθενούς νόμιζε πως ο γιατρός του έκανε εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Στη ανάρτησή του αναφέρει: «Είναι τουλάχιστον ντροπή για ένα δυο αλήτες να να έχει τόσο κακό όνομα η Μεσαρά. Νόμιζε, λέει, ο συνοδός ότι ο γιατρός αντί για φάρμακο έβαζε στη φλέβα εμβόλιο για τον κορονοϊό, και αυτοί είναι αντίθετοι, λέει, με το εμβόλιο! Εκεί φτάσαμε.



Και ο «άντρας» που έσπρωξε τον γιατρό φυσικά το έκανε πισώπλατα. Τον γιατρό, που βγήκε έξω να πείσει τον ασθενή να ξαναμπεί στο ΚΥ να του ξαναδεί το σάκχαρο μην ξανακάνει υπογλυκαιμία και πάθει κάτι πιο σημαντικό, ακόμα και να πεθάνει. Τον γιατρό, που έκατσε μέχρι το τέλος της εφημερίας του και πήγε το πρωί στο νοσοκομείο και έγινε η διάγνωση για τα κατάγματα στο ισχίο και στα πλευρά.

Αυτό, είναι ντροπή. Για το όνομα που κουβαλάει ο «άντρας», για το χωριό που τον ανέθρεψε-ανέχτηκε, για τους φίλους του και για τους συγγενείς του. Εγώ, ξέρω μια Κρήτη, που όταν ατιμάζεις το όνομα του πατέρα σου και του παππού σου και του χωριού σου, το μάθημά σου το παίρνεις. Εδώ βλέπω κάτι άλλο και αυτό με λυπεί πολύ.

Επίσης, κε δήμαρχε, την προηγούμενη φορά που είχε γίνει κάτι παρόμοιο, είχατε υποσχεθεί στον τότε πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου, ότι θα βάζατε κάμερες. Τις βάλατε τις κάμερες, αλλά μόνο στο δημαρχείο.  Είναι ωραίο να παίρνετε φωτογραφίες με τους γιατρούς λίγο πριν την προεκλογική περίοδο τα Χριστούγεννα, αλλά δε φτανει.

Και κάτι τελευταίο: εσένα που τον γιατρό τον έσπρωξες και μάλιστα πισώπλατα, εσένα που καυχιέται σήμερα στα καφενεία που πας πως έδειρες το «ζιατρό», εσένα που είσαι σίγουρος πως ό,τι και να κάνεις θα σε καλύψει ο τοπικός βουλευτάκος επειδή έχεις μεγάλο σόι και του φέρνεις ψηφαλάκια, εσύ λοιπόν και όσοι σε χειροκροτούν, είσαι η ντροπή της Κρήτης και κρίμα στον πατέρα σου που σε ανέθρεφε και νόμιζε πως έβγαλε άντρα. Ουτε για φτύσιμο δεν είσαι».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.