Έμπλεξε σοβαρά ο Ατζούν με το Survivor – Πασίγνωστος δικηγόρος ζητάει 200.000 ευρώ!

featured image


«Τους βάζουν να υπογράφουν κάποια συμβόλαια, όμως αυτά δεν έχουν καμία ισχύ». Σοβαροί μπελάδες για τον Τούρκο παραγωγό.

Μέχρι τέλους φαίνεται πως θα κυνηγήσει τον Ατζούν Ιλιτζαλί η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα μετά το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο και έχει ήδη κινηθεί δικαστικά κατά της εταιρίας παραγωγής.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 οδηγήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο Survivor, ενώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο τραυματισμός στο πόδι της ήταν και η αιτία που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο καταξιωμένος δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, που έχει αναλάβει την υπερασπιστική γραμμή της πρώην παίκτριας, μιλώντας στο OPEN ανέφερε σχετικά:



«Παρότι είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι, μετά έγιναν πολλά λάθη στην αντιμετώπισή του και έχει σοβαρά προβλήματα υγείας ακόμα και σήμερα στη ζωή. Παρότι τους έβαζαν να υπογράφουν έγγραφα που η παραγωγή αποποιούνταν κάθε ευθύνη, ο νόμος προβλέπει διαφορετικά πράγματα και για αυτό έχουμε καταθέσει την αγωγή. Περιμένουμε μήπως υπάρξει κάποια λύση χωρίς να καταλήξουμε στα δικαστήρια. Η συγκεκριμένη κοπέλα ζητάει ένα ποσό για τα χειρουργεία που έχει υποστεί. Το ποσό αυτό είναι 200.000 ευρώ»!

Η Σοφία Μαργαρίτη από την πλευρά της ανέφερε: «Θα μπορούσα να είχα αποφύγει κάποια χειρουργεία, όπως αυτό που με έβαλε η παραγωγή στην Αθήνα. Ωστόσο, αυτό το χειρουργείο μου δημιούργησε ένα πρόβλημα που χρειάζεται επέμβαση κάθε έξι μήνες. Πλέον μπορώ να κάνω μόνο δουλειές γραφείο, καθώς έχω σοβαρό πρόβλημα στο δάχτυλο. Δεν με αντιμετώπισαν σωστά στον Άγιο Δομίνικο, έπαιξα μία εβδομάδα με πρόβλημα και η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη. Υπάρχουν και ντοκουμέντα, όπου η εταιρία έλεγε ότι θα είναι δίπλα ό,τι χρειαστεί, αλλά τελικά δεν ήταν. Αυτά τα έχει στα χέρια του ο κύριος Λύτρας».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.