Η πανέμορφη εγγονή του τέως βασιλιά – Μοντέλο η 26χρονη… πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία (φωτο)

featured image


Ήρθε στην Ελλάδα για την κηδεία του παππού της, ξεχώρισε με το στυλ και… ανάγκασε Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους να ψάξουν τα social media της!

Σύσσωμη στην Αθήνα βρέθηκε η τέως βασιλική οικογένεια, οι οποίοι βιώνουν το πένθος τους, μετά τον χαμό του δικού τους ανθρώπου, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Την Παρασκευή τα πέντε εγγόνια του τέως βασιλιά και παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, έφτασαν στην πρωτεύουσα προκειμένου να παρευρεθούν στην κηδεία του πολυαγαπημένου τους παππού. Η Μαρία – Ολυμπία, ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος, ο Αχιλλέας – Ανδρέας, ο Οδυσσέας – Κίμων και ο Αριστείδης – Σταύρος, μαζί με τους γονείς τους διαμένουν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», στο κέντρο της Αθήνας.

Η πανέμορφη μεγαλύτερη εγγονή του τέως βασιλιά, η Μαρία Ολυμπία, φαίνεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στεκόταν δίπλα στη μητέρα της, μαυροντυμένες και οι δύο.

Η Μαρία-Ολυμπία, η οποία συστήνεται διεθνώς ως «Olympia of Greece» και η ίδια σε συνέντευξή της είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό της πριγκίπισσα χωρίς αντίκρισμα. Η 26χρονη η οποία κινείται στους κοσμικούς και αριστοκρατικούς κύκλους του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, κάνει καριέρα ως μοντέλο και πρέσβειρα μεγάλων οίκων μόδας όπως Louis Vuitton, Dolce and Gabbana, Dior και Marc Jacobs κ.λπ.

Πριν από λίγα χρόνια, η ίδια είχε δώσει συνέντευξη στην Telegraph όπου μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για τον παππού της. Η ίδια ανέφερε ότι ο παππούς της Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ βίωσε μια παρατεταμένη θλίψη από το 1974, όταν καταργήθηκε και επισήμως η μοναρχία στην Ελλάδα και μαζί με την οικογένειά του οδηγήθηκε στην εξορία.







ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.