Οι αναρτήσεις της μάνας λίγο πριν σκοτώσει το μωρό της

featured image


To προφίλ της 29χρονης μητέρας έτσι όπως σκιαγραφείται μέσα από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έφερε στο φως της δημοσιότητας το ΜEGA.

Μια γυναίκα ιδιαίτερα ενεργή στα social media μέχρι και το τέλος του χρόνου. Με τα όσα ανέβαζε να αναλύονται και να προβληματίζουν. Η 29χρονη έστελνε μηνύματα σε γνωστούς και φίλους, χωρίς να δείχνει το παιδί της. Με πολλούς να πιστεύουν πως τα περισσότερα από αυτά που έγραφε είχαν ως αποδέκτη τον πατέρα του μωρού της.

«Η αυλαία έπεσε, η παράσταση τελείωσε, τα καθίσματα άδειασαν. Θέατρο ήταν λοιπόν, δεν ήταν έρωτας», αναφέρει σε ανάρτησή της η 29χρονη γυναίκα.

Η κατηγορούμενη μητέρα πόζαρε σε παραλίες, στην κουζίνα του σπιτιού της όσο ακόμα ήταν έγκυος, σε δρόμους και σε καφετέριες από εξόδους που έκανε, με μια σειρά από κείμενα να αποτυπώνουν ένα κομμάτι από την οργή που είχε κλεισμένη μέσα της, ενώ σε άλλη ανάρτησή της γράφει: «Τα χειρότερα φίδια είναι οι φίλοι που κάνουν πως νοιάζονται ενώ στην πραγματικότητα, ετοιμάζονται να σε κατασπαράξουν”.



«Ήξερα πως οι άγγελοι κατοικούν στον παράδεισο και όχι στη γη… Μόνο που σε πήραν πάλι πίσω, όχι γιατί το ήθελαν», σημειώνει σε άλλη ανάρτησή της η 29χρονη.

Πριν από ένα χρόνο, την παραμονή του 2021, τα πάντα ήταν διαφορετικά.

«Με το καλό να έρθεις αγάπη μου και με ένα πόνο. Αυτά είναι δάκρυα χαράς, δεν το περίμενα. Αυτό είναι ένα δώρο Θεού. Σ’ αγαπώ ψυχή μου», αναφέρει σε δημοσίευσή της.

«Αυτό το χαμόγελο θα το ξαναπάρω πίσω. To υποσχέθηκα στον εαυτό μου, μου το χρωστάει. Αν και πονάω πολύ, πιστέψε με πως θα το πάρω πίσω. Όποιος και να σε έβαλε να με αφήσεις σε αναπηρικό καροτσάκι θα μου το πληρώσει ακριβά», γράφει σε δημοσίευση.

«Είναι να μην τραβήξει το μυαλό χειρόφρενο και κάνει αναστροφή. Εκεί να δεις μεγαλεία», αναφέρει σε άλλη δημοσίευση η 29χρονη.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.