«Σκοτωμός» Μιχάλη Δημητρακόπουλου – Τατιάνας Στεφανίδου «στον αέρα»

featured image


Για το πολύκροτο σκάνδαλο QatarGate και την εμπλοκή της προφυλακισμένης Εύας Καϊλή διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος και η Τατιάνα Στεφανίδου, στην εκπομπή της TLive το μεσημέρι της Τρίτης.

Μάλιστα τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο εκνευρισμένο να λέει «κάνετε τον εισαγγελέα κ. Στεφανίδου».

Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν ότι «κανένας εισαγγελέας δεν είμαι, εκφράζω τον κοινό νου, τη λογική, τίποτα παραπάνω» με τον δικηγόρο να σχολιάζει «ο Μισέλ Κλεζ που χειρίζεται την υπόθεση, έχει τα στοιχεία της δικογραφίας, δεν μπορεί να εκφράσει τον κοινό νου; Εμείς δεν έχουμε σχέση με τον κοινό νου, εμείς πετάμε αλλού…».

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η συζήτηση έφτασε στα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι στις Βρυξέλλες.


«Την ανακαλύπτει η ίδια την βαλίτσα» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου, με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να απαντάει: «Έψαξε τους χώρους εκεί πέρα…». «Γιατί έψαξε η κ. Καϊλή, συνέβη κάτι και άρχισε να ψάχνει το σπίτι της;» επέμεινε η παρουσιάστρια.

«Διάβασε στη Le Soir ότι συνελήφθη ο άντρας της ως ύποπτος διακίνησης χρημάτων που είναι απόρροια δραστηριοτήτων ποινικά κολάσιμων, και είπε τι συμβαίνει εδώ; Εσείς κυρία Στεφανίδου, ψάχνετε τα πράγματα του συζύγου σας; Να την κατηγορήσουμε δηλαδή γιατί δεν έψαξε τα πράγματα και τις βαλίτσες του συντρόφου της», είπε εκνευρισμένος ο συνήγορος της Εύας Καϊλή.Και συνέχισε λέγοντας: «Τα τετραγωνικά είναι πάνω από 120, ήταν τα χρήματα σε έναν χώρο που δεν είχε πρόσβαση. Δεν τα είχε δει. Επαναλαμβάνω ότι από μόνα τους τα χρήματα δεν στοιχειοθετούν κατηγορία. Πάρτε τον κ. Κλεζ τηλέφωνο να δώσετε νομικές συμβουλές. Ήταν σε ένα χώρο που δεν το είχε διαπιστώσει. Το δικό σας ρεπορτάζ, δεν έχει σχέση με το «ρεπορτάζ» που έχει κάνει ο αρμόδιος ανακριτής που θεωρείται από τους καλύτερους».

«Ακούστε γιατί πάλι ειρωνεύεστε, εγώ δεν ειρωνεύομαι, αν συνεχίσετε να με ειρωνεύεστε, θα μιλάτε μόνη σας μετά», είπε στην παρουσιάστρια. «Δεν ειρωνεύομαι απλώς απλοποιώ λίγο τα πράγματα», απάντησε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Επειδή είναι σε εξέλιξη η διαδικασία η ανακριτική, ο ανακριτής Κλεζ είπε ότι είναι υποχρεωμένος να την έχει προσωρινά κρατούμενη γιατί μπορεί να προκύψουν στοιχεία» συνέχισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος με την Στεφανίδου να επιμένει ότι «άρα την έχει προφυλακίσει μήπως προκύψουν στοιχεία. Οι Βέλγοι φαίνεται ότι έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο σύστημα, που προφυλακίζουν ανθρώπους χωρίς κανένα στοιχείο, μήπως υπάρξουν».

«Μιλάτε λες και είστε η «Πάπισσα» της νομικής επιστήμης. Όλα αυτά που λέτε σας εκθέτουν. Έχετε μπροστά σας έναν δικηγόρο επί 34 χρόνια, έμπειρο, και κάνετε σχολιασμό που στηρίζεται στην νομική άγνοιά σας», σχολίασε ο γνωστός δικηγόρος με την Τατιάνα Στεφανίδου να του απαντάει: «Εντάξει εγώ έχω άγνοια, γι’ αυτό είστε εδώ για να μου μάθετε εσείς πώς να σκέφτομαι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.