Οι νέοι «Πάτσηδες» της ΝΔ - 420 αναθέσεις 5,5 εκατ. ευρώ σε 40 μήνες

featured image


Το όργιο με τις απευθείας αναθέσεις της Νέας Δημοκρατίας ύψους 8,5 δισ. ευρώ την τελευταία τριετία δεν έχει προηγούμενο, με αποτέλεσμα οι αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Αρχικά αποκαλύφθηκε πως η Σοφία Νικολάου, η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής πρωταγωνιστούσε στις απευθείας αναθέσεις με αδιαφανείς διαδικασίες.

Το θέμα αναδείχθηκε στη Βουλή από το ΣΥΡΙΖΑ. Εν συνεχεία αποκαλύφθηκε πως ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης, εκτός από διάτρητο Πόθεν Έσχες είχε εξασφαλίσει για το δικηγορικό του γραφείο 27 συμβάσεις με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνολικού ύψους 821.877 ευρώ.



Ακολούθησε η αποκάλυψη της υπόθεσης του βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Θέμη Χειμάρα, ο οποίος μέσω επιχειρήσεων συμφερόντων του είσπραξε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από συμβάσεις του Δημοσίου. Τα προηγούμενα 24ωρα ήλθε στο φως και η υπόθεση της βουλευτού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Άννας Ευθυμίου, η οποία παρείχε υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ, παράλληλα με τη βουλευτική της θητεία.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.