Η «δίαιτα» των παικτών – Δείτε πόσο άλλαξαν (video)

featured image

Οι σκληρές συνθήκες διαβίωσης στο Survivor και η έλλειψη φαγητού έγινε θέμα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, με την ίδια και τους συνεργάτες της να σχολιάζουν έναν προς έναν τους παίκτες και την αλλαγή στο σώμα τους.

  • Από την πλευρά των «Διάσημων», η κατάσταση είναι λίγο χειρότερη από ότι αυτή των «Μαχητών», καθώς οι «κόκκινοι» δεν έχουν κερδίσει κανένα έπαθλο φαγητού, παρά μόνο μια φρουτοσαλάτα και πέντε μπισκότα από τις νίκες τους στα quiz. Αντίθετα, οι «μπλε», έχουν απολαύσει αυγά, ομελέτα και άλλα γεύματα, ενώ έχουν κερδίσει και το κιτ ψαρέματος, με το οποίο αλιεύουν πολλά ψάρια για να συμπληρώνουν τα γεύματά τους.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Τέλος η Κάτια Ταραμπάνκο. Αυτοάνοσο η κορονοϊός;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Survivor» – Οσμή σκανδάλου με την παραμονή όλων. Το αυτογκόλ του Τούρκου

Η σύγκριση ξεκίνησε με τους «Διάσημους» και τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος έχει αδυνατίσει και φαίνεται και πιο γυμνασμένος από ότι όταν μπήκε στο παιχνίδι, ενώ όταν η σειρά έφτασε στην Κάτια Ταραμπάνκο, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης παρατήρησε μόνο μία διαφορά, η οποία είχε να κάνει με ένα κολιέ που φόραγε το μοντέλο στο λαιμό του, στη μία από τις τρεις φωτογραφίες που είχε μπροστά του.

  • Όπως σχολιάστηκε, η Ελευθερία Ελευθερίου έχει χάσει κιλά, όπως και ο Αλέξης Παππάς. Ο Περικλής Κονδυλάτος «έχει στεγνώσει», ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη έχει μια μικρή διαφορά. Ο Πάνος Καλίδης είναι από τους παίκτες που έχουν αλλάξει περισσότερο από τη στιγμή που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο.

Όσον αφορά στον Κώστα Παπαδόπουλο από τους «Μαχητές» κι εκείνος έχει αδυνατίσει, ενώ η μεγάλη διαφορά φαίνεται στον Γιώργο Ασημακόπουλο. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα σχόλια για τους κοιλιακούς του. Η Μαριπόζα είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στους «μπλε», ενώ η Μαριαλένα έχει «καθαρίσει» ακόμα περισσότερο. Ο Νίκος Μπάρτζης έχει ρέψει και ο Τζέιμς Καφετζής παραμένει σχεδόν ίδιος.

 

Πληροφορίες από το znews

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.