Οργή στο πανελλήνιο από την εκπομπή του Ευαγγελάτου για την Σοφία Μπεκατώρου (video)

featured image

Πως είναι δυνατόν να συνδεθεί η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου με το σκάνδαλο Novartis;

Ναι, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια σύνδεση των δύο αυτών σοβαρότητα των υποθέσεων, υπό το πρίσμα ότι θα πρέπει οι δράστες να οδηγηθούν στη φυλακή και τα κλεμμένα να γυρίσουν πίσω.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με τους δίδυμους του “Big Brother”. “Δεν είμαστε βιαστές. Η κοπέλα ήθελε ομαδικό”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το κράξιμο στην Ηλιάδη για τις πλαστικές στο πρόσωπο και η απάντησή της

Στην εκπομπή όμως του Νίκου Ευαγγελάτου, ζήσαμε το αδιανόητο. Τον γνωστό ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο να εμφανίζεται σε ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή προκειμένου να σχολιάσει το θέμα του βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου, και να το συνδέει με το σκάνδαλο Novartis! Και όχι με τον τρόπο που θα νόμιζε κάποιος που διψάει για απόδοση δικαιοσύνης. Αλλά με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο. Για να μας πει δηλαδή ότι και οι δύο υποθέσεις έχουν παραγραφεί!


Προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι η εισαγγελέας που θα αναλάβει την υποθέση της Σοφίας Μπεκατώρου, δεν υπάρχει περίπτωση να διατάξει προκαταρκτική έρευνα! Και για να καταλήξει στο ζουμί ότι, η Ελένη Τουλουπάκη έκανε παράβαση καθήκοντος διατάσσοντας προκαταρκτική έρευνα για την Novartis, αφού η υπόθεση είχε παραγραφεί!

Κρίμα που δεν το γνώριζαν αυτό και οι αμερικάνοι με αποτέλεσμα να εισπράξουν 1 δισεκατομμύριο $ αποζημίωση από τη Novartis…  Μήπως να στείλουμε το βίντεο της εκπομπής στο FBI, και να επιστρέψουν τα λεφτά στην πολυεθνική του φαρμάκου και να ζητήσουν και συγγνώμη.

Αυτά βλέπει ο κόσμος και θέλει να σπάσει την τηλεόραση.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.