Έξαλλος ο Ατζούν με τη Νομικού και το “Voice” – Αγωνία και για το “Make over”

featured image

Είναι πανέμορφη και ο φακός την λατρεύει. Όμως δεν το «έχει» με την παρουσίαση. Δεν κάνει γκελ στον κόσμο όπως και πολλές ακόμη συνάδελφοί της. Οφείλω βέβαια να αναγνωρίσω στην πρώην εστεμμένη πως από την γέφυρα της ομορφιάς μέχρι και την παρουσίαση έκανε πολλά βήματα μπροστά.

 

Στην επανεμφάνισή της στη μικρή οθόνη μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω οικονογενειακών υποχρεώσεων έκανε βήματα πίσω. Λαμπερή ναι αλλά εμφανώς αμήχανη και τρακαρισμένη. Και με πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που όπως σας έγραψα χθες ήταν περί του 13%…. και το χθεσινό μια μονάδα παραπάνω ενώ έπαιζε χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Τέλος η Κάτια Ταραμπάνκο. Αυτοάνοσο η κορονοϊός;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Survivor» – Οσμή σκανδάλου με την παραμονή όλων. Το αυτογκόλ του Τούρκου

Ο Ατζούν; Έξαλλος

 

Γιατί από την αρχή ήθελε άλλο πρόσωπο για την παρουσίαση των Live (πρώτη επιλογή ο αγαπημένος του Γιώργος Λιανός και αμέσως μετά ο Γιώργος Καπουτζίδης) και δεν εισακούστηκε η γνώμη του στο Φάληρο.

 

 

 

Εκεί τώρα έχει μετακινηθεί το πρόβλημα και η αγωνία. Θα τραβήξει το «Super Make over» ή τελική η λύση που απορρίφθηκε της Χριστοπούλου ήταν πιο ενδιαφέρουσα.

 

 

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ βέβαια έχει ένα ακόμη μεγάλο μείον: Έχει καλυφθεί ο χώρος του στην ελληνική τηλεόραση από το «Style me Up» του Νίκου Κοκλώνη το οποίο φυσικά απ’ ότι μαθαίνω έχει πολύ πιο δυνατό κάστιγνκ παικτών από το αντίπαλο πρόγραμμα.

 

Και πόσες Ελληνίδες πια είναι αποφασισμένες να μεταμορφωθούν on camera; Περιμένω τα ραβασάκια της Nielsen και εδώ θα είμαστε να τα γράφουμε…

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.