Spoiler! Δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία

featured image

Για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr έπεσε μέσα στην χθεσινή διαρροή του για το ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας αλλά και για το ποια παίκτρια βγαίνει υποψήφια! Μπλε και Ιγγλέζου μας είχαν πει οι πληροφορίες μας, κι έτσι έγινε! Σήμερα 26/1, βρισκόμαστε πάλι εδώ για να σας δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες που ξέρουμε για το Survivor επεισόδιο!

Το τηλεοπτικό κοινό έχει «κολλήσει» με το Survivor 4 και έχει ταυτιστεί με το ριάλιτι επιβίωσης ακριβώς όπως είχε συμβεί και στο Survivor 1 – φάνηκε κι από τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης αυτό – με τον Τζέιμς Καφετζή να παίρνει τον ρόλο του… Ντάνου και τις δύο ομάδες να προσφέρουν άπειρο… ριάλιτι περιεχόμενο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το μακροβούτι της Χοψονίδου που θα αφήσει εποχή!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τραβάνε τις τρίχες τους στον Σκαϊ – Η Μαλέσκου δείχνει το πλούσιο στήθος της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κλαίει όλη η νύχτα – Νεκρός απο ανακοπή καρδιάς ο επιχειρηματίας Κώστας Κωστάκος

Κι ακόμα, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές μας, δεν έχουμε δει τίποτα, διότι πολύ απλά, το πραγματικό Survivor 4, μόλις ξεκίνησε…

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 26/1 στο Survivor 4

Survivor spoiler 26/1

Σήμερα, λοιπόν, θα σας δώσουμε ξανά πρώτοι την πληροφορία, μόνο που θα τονίσουμε πως ακόμα ΔΕΝ είναι επιβεβαιωμένο 100%! Ξέρετε πως πάντα το έγκυρο spoil σας το δίνουμε αργά το απόγευμα πριν το επεισόδιο!

Λοιπόν! Πολλοί μπορεί να ευελπιστούν και να παρακαλάνε πως αυτό το 7-0 που έχουν κάνει τόσες μέρες οι Μπλε θα σπάσει σήμερα, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, και πως επιτέλους οι Κόκκινοι θα δουν λίγοι χαρά, αλλά δυστυχώς οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ούτε σήμερα θα έχουν την τύχη με το μέρος τους!

Οι Μπλε θα κάνουν το 8-0 και θα σπάσουν περισσότερο το σερί νικών!

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.