Ένοχη 35χρονη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της σε χωράφι (pic & vid)

featured image

Η καθηγήτρια έστελνε συνεχώς μηνύματα στον μαθητή, αλλά και γυμνές φωτογραφίες με αποτέλεσμα να φτάσουν στα χέρια του διευθυντή του σχολείου.

Μια παντρεμένη καθηγήτρια 35 ετών, είχε ερωτικές σχέσεις με 15χρονο μαθητή της και μάλιστα οι συνευρέσεις τους γίνονταν σε ένα χωράφι.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκλαψε το twitter με τον Τριαντάφυλλο αλλα «έθαψε» την μπλε ομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Καταγγελία «βόμβα» της Γερονικολού κατά Κιμούλη: «Με φόβισες. Με τρόμαξες…Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα»

Η γυναίκα τον είχε προσεγγίσει μέσω του Snapchat και του έστελνε ερωτικά μηνύματα και σύμφωνα με την Daily Mail επικοινωνούσε μαζί του πολλές φορές την ημέρα.


Αυτό που την πρόδωσε ήταν μια ημίγυμνη φωτογραφία που είχε στείλει στον μαθητή της, ο οποίος την έδειξε σε πολλά άτομα στο σχολείο με αποτέλεσμα να φτάσει στον διευθυντή.

 

Το δικαστήριο έκρινε την Barber ένοχη για το γεγονός ότι έκανε σεξ με παιδί κάτω των 16 ετών. Παράλληλα αθωώθηκε για δύο ακόμη κατηγορίες που της είχαν απαγγελθεί για την υπόθεση.

Το παράδοξο της υπόθεσης, είναι πως ο σύζυγός της έχει δηλώσει πως την υποστηρίζει 100%, επιμένοντας ότι ο γάμος τους, που κρατά εδώ και 4 χρόνια, είναι πιο «δυνατός από ποτέ».

Το περιστατικό με την καθηγήτρια και τον μαθητή συνέβη το 2018 και από τότε είχαν γίνει αρκετές δίκες.

 

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.