Έξαλλη η Παπούλια ξεφτίλισε στον αέρα τη Σκορδά! «Με εξέθεσες, αυτό είναι κιτρινισμός»

featured image

Αρχικά, στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή, η Εβελίνα Παπούλια ακούγεται να δηλώνει τα εξής: «Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό. Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας».

Σε αυτό το σημείο, η Φαίη Σκορδά, εκνευρισμένη, ζήτησε να διακοπεί η προβολή του και είπε: «Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κα Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις!».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκλαψε το twitter με τον Τριαντάφυλλο αλλα «έθαψε» την μπλε ομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Καταγγελία «βόμβα» της Γερονικολού κατά Κιμούλη: «Με φόβισες. Με τρόμαξες…Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα»

Ελάχιστα λεπτά μετά, η Εβελίνα Παπούλια έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό και αρκετά ενοχλημένη είπε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στην Φαίη Σκορδά:

«Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης; Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί».

Η Εβελίνα Παπούλια έκλεισε τονίζοντας πως νοιώθει προσβεβλημένη από την Φαίη Σκορδά και πως δεν πρόκειται να πάει στην εκπομπή να τοποθετηθεί περαιτέρω.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.