Στυγνή ομολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ήθελα γάμο (video)

featured image

Ο προπονητής της τότε 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας που η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε τον βιασμό της, ανέφερε πως είχαν σχέση και μάλιστα ήθελε να την παντρευτεί.

Μιλώντας στην εκπομπή LiveNews του MEGA, ο τότε προπονητής, που εξακολουθεί να προπονεί και τώρα μένει σε νησί, είπε:

Δεν βρήκα κάτι καλύτερο στην ζωή μου. Εγώ όντως ήθελα αυτή τη κοπέλα. Αν με απορρίψει θέλω να μου το πει να το ξέρω. Την αγαπάω. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει. Μία φορά θα γίνει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεφτίλα! Χοντρό κράξιμο στον ΣΚΑΙ. “Στημένο παιχνίδι με την Σαλαγκούδη”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Η “σκατίλα” της Σαλαγκούδη στον Τριαντάφυλο. “Μη μ’ ακουμπάς ρε”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Το λάθος της Σαλαγκούδη . Άφησε το Instagram της ανοιχτό και…

Το ήθελε περισσότερο από εμένα. Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή; Εμένα μου έπεσε κεραμίδι στο κεφάλι με όσα άκουσα για τις καταγγελίες. Περίμενα ένα κορίτσι που εγώ δεν της επέβαλλα ποτέ κάτι.

Απεναντίας δεν το ήθελα. Σίγουρα πλατωνικό ήταν. Αλλά όσο μεγάλωνε και εμένα μου άρεσε που προερχόταν από μια φτωχή οικογένεια. Είχα και έχω συναισθήματα για εκείνη. Ηταν μεγαλύτερη από 12 χρονών. Δεν το έβλεπα κακό. Ηθελα να την παντρευτώ.


Πήγα και βρήκα τον πατέρα της. Εβλεπε ότι ήμασταν φουλ ερωτευμένοι. Εγω ήθελα να πάω να του τα πω όπως είναι. Αφού φαινότανε, δεν ξεκόλλαγε τα μάτια της από πάνω μου. Ηθελα να τον πιάσω να του πω ότι θέλω να την παντρευτώ. Ηταν λίγο πιο σκληρός ως πατέρας. Την αγαπάω ρε γαμώτο. Μόλις 16 χρόνια διαφορά είχαμε. Δεν μου έλεγαν στην αρχή »ξέκοψε». Την περίμενα να μεγαλώσει να με διαλέξει μόνη της. Είχα δεσμό και χώρισα για αυτή τη κοπέλα. Δεν μπορούσα να κοιτάξω άλλη κοπέλα. Είχα πολύ αληθινά συναισθήματα για εκείνη».

 

Αθλήτρια ιστιοπλοΐας: «Ηταν βιασμός με όλο το νόημα. Ημουν τότε 11 χρόνων»

Υπενθυμίζεται πως χθες, η νεαρή αθλήτρια ξεκαθάρισε χαρακτηριστικά και για τη δική της περίπτωση: «Ηταν βιασμός με όλο το νόημα. Ημουν τότε 11 χρόνων. Ημουν σε σοκ και, αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν. Ηταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε».

Είναι η αθλήτρια για την οποία ενημέρωσε την Εισαγγελία η Σοφία Μπεκατώρου. Πριν από περίπου 10 χρόνια, η συγκεκριμένη αθλήτρια, μόλις 11 ετών τότε, υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον τότε προπονητή της. Το αδίκημα στη δική της περίπτωση δεν έχει παραγραφεί και γι’ αυτό θα κληθεί αμέσως να καταθέσει.

«Επικοινώνησα με τη Σοφία Μπεκατώρου, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα, απ’ έξω απ’ έξω, τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», είπε επίσης χθες. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.